Regnig måndag

Hihih ååh jag tycker denna bilden är så sööööt på Lisa!
Den är verkligen undenbar haha och Lisa du kommer nog säga ååh vad ful jag är när du ser den, för det säger du till alla bilder på dig själv, men denna är såå sööööt! Love it! Idag har det regnat som satan! Just sayin'. Det gör det varje dag numera. (inlägget är tidsinställt, därav ordet måndag) Pusss

Någon gång måste ju vara den första

Har jag typ bloggtorka?
Jag har inte bloggat på tre hela dagar, och sanningen är att jag har verkligen bildbrist! Det låter verkligen jättekonstigt från min sida, men vädret tillåter inte alla fotograferingar. Känns som om jag håller på att tappa stinget lite. Men nejnej det ska jobbas uppåt! Okej, förklaringen till rubriken: Jag ramlade med moppen igår, men ja, jag lever! Fast jag har ett stort fett blåmärke på vänster knä, ett mindre på höger knä och en trasig moppe. Hmm, inte så gött! Plasten runt vänsterblinkersen gick sönder, men det ska lösas! Och lite skrapsår på moppen men annars funkar den prima! Johanna satt på moppen också, hehe. Men hon har inte ett skrapsår, dock ont i höger knä. Hoppas det går över fort!

Ingen kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Moppeprovet done!
Och jag fick gryyymt bra på provet! Jag fick hela 63 poäng! 52 krävdes ju då för godkänt och 65 är full pott! Är otroooooligt stolt över mig själv (typ). Har kört i minst tre timmar idag tror jag. Hihi det är rätt så kul ju!
Ni har väl inte glömt att det är min namnsdag idag? Lovisa och Louise, grattis till oss!

Nu bär det av!

Dags att dra till moppeprovet!
Är rätt nervös! Alla som jag vet vad det har fått på provet har fått 49, och man måste ha 52 för att bli godkänd! 70 frågor, varav 5 så kallade testfrågor, som inte räknas in i resultatet. Så 52/65 antarjag att man måste ha! Måste vara snygg på mitt framtida körkort också, jag ska ju ta kort innan och så..

Pictures from my life, lately


Hemma!

Hemma från landet ingenstans! (hoho jag menar ju såklart Danmark)
Innebandylägret var jätteroligt! Vi har gjort en massa saker! Men det är saker som jag inte orkar, kan, får eller vill berätta haha! Men jag kan berätta att vi spelade/lekte kalle kartong. Det var jätteroligt och för er som inte vet vad det är så ska jag inte berätta heller, tyvärr. Rätt jobbigt att berätta och jag är ju inte världsbäst på att förklara saker heller!

Danmark

Fortfarande i Danmark...

Nu drar jag mig till Danmark!

Innebandyläger nästa!
Ska på innebandyläger i Danmark (vilket du säkert redan har förstått eftersom jag redan har skrivit det). Har tidsinställt inlägg så hoppas det funkar fint! Kisses.

Jag är rädd för mitt eget rum

Jag funderade länge på hr jag skulle redigera bilden, men kom inte på någonting, så den fick bli rätt oredigerad
Och jag är svinrädd för mitt eget rum
Tidigare idag så var det en suuuuperstor spindel i mitt rum. Den låg under min onepiece på golvet, så när jag tog upp onepiecen kände jag att något kröp på mitt ben och jag ser denna ENORMA spindel. Jag blir jätterädd och springer upp till soffan och gråter (jag vet jag är rätt mesig, men vem gillar spindlar?). Sen när jag skata börjat komma över det så kommer det (såklart) en till spindel, dock var den rätt liten men jag fick lixom en chockattack. Så nu ska jag sova i mammas säng med henne, känns rätt tryggt! Kisses

Snyggve


Canon EOS 50D + Canon EF 50mm/1.8

Fotade Clara och Lisa idag, Lisa på bilden ovan. Mer bilder kommer, inom en snart framtid hihihohohohohoho.

 


Pluggis

Nu har jag planerat att bli en riktig pluggis!
Vi får se hur det går, men moppeplugget ska ligga på topp i alla fall! Sen ska betygen upp också, hoho. Hade ju som sagt moppekörning igår, grymt roligt var det! Körde rätt långt faktiskt! Och vi körde mellan 07.30 - 15.00 eller nåt. Fast det var typ 2 timmar lunch också. Men moppeplugget ska pluggas mycket och jag ska göra en massa test och sånt på internet! Fast vågar typ inte riktigt det haha. Ska plugga lite till innan säger jag, men det blir inte så mycket av det! Idag ska jag träffa Clara, kisses.

Oskar Linnros

Hemkommen från Oskar Linnros!
Och oooojjj han var gryym! Det var nog rätt mycket folk på Liseberg! Kom dit typ en halvtimme/45 minuter innan och stog typ ändå rätt långt fram! Men asså han rockade fett i alla fall! Nu ska jag dra mig mot sängen. Måste sova riktigt mycket eftersom det ör moppekörning imorgon! Har kört lite innan ändå (hihi jag är sååå busig), så hoppas han tycker att jag rockar fett då. Godnatt! ♥

Ett tillfälligt tillskott

Ni kanske förstår vad tillskottet är när ni ser bilden....
Det är ju såklart batterigreppet! Det är inte mitt (än), det är min morbrors. Han använder det nästan aldrig så jag har fått låna det för att testa om jag ska skaffa eller inte! Vem vet, han kanske till och med vill sälja det till mig? Då blir det ju till och med billigare än ett nytt (som för övrigt kostar 1 700 kr, sen ska man ju ha ett batteri för 1 000 kr också). Så detta ska jag (försöka) testa flitigt! Fotandet har inte legat på topp riktigt så vi får se hur det blir framöver! Snart blir det första innebandyträningen för säsongen! Ciao!

Ja, jag lever

Har inte uppdaterat på 5 dagar!
Shame on me! Men jag har haft allvarlig bildbrist. Jag har fortfarande det, så det fick bli en bild ur arkivet!När man ser bilder så tänker man typ oj vilken fin solnedgång. Men smarta jag har ju fotat en tavla! Hihi. I alla fall, i torsdags var jag på Skara Sommarland, och OJ VAD ROLIGT DET VAR! Asså det är ju typ det bästa stället i hela Sverige! Vi gick upp klockan 5, och eftersom vi somnade typ vid 1 så fick vi ju inte så mycket sömn, så man var lätt utmattad efter det. Resan tog typ 2 och en halv timme. Och jag får lack på min lilla kamera eftersom jag inte kan få in bilderna till datorn. Sur tjej.

Sär skrivning

Hittar du särskrivningen?
Fotot är taget i Grekland. Smarta greker, va?

Hallontårta

Jag fyllde ju år i lördags!
Har var en tårta vi hade! Mycket hallon som ni kan se! Hallon är mitt absoluta favoritbär! Inte jordgubbe, inte blåbär, inte smultron (bara nästan), inte björnbär, utan hallon! Mumsmumsmums! Tårtan är en marängtårta, den är hur god som helst! Den är dock slut nu, eftersom jag, Lisa, Ida och Vanja tryckte i oss det sista när de sov över, haha. Nu ska jag planera, plugga lite moppe, och sova. Kisses

Where I live

Gjorde en sorts "Where I live"
Den blev lite sådär bara random kort på lite olika sakar, inte så detaljerat å så, men det får funka. Här ser ni lite av min vardag! Och ja, jag är stenrik nu! (Haha gjorde en typ pengaros! :))

Det är min tur! Grattis till mig!

Då var det min tur att fylla år!
Jag blir femton vilket innebär en (nästan) massa saker!
• Jag får ha sex
• Jag får köra min moppe (när jag har tagit kortet)
• Jag blir straffmyndig
• Jag får cykla utan hjälm
• Jag får köpa energidryck (och även köpa till mina unga kompisar hohoho)

VOTE ME FOR THE WINNER!

Som ni minns så var jag ju med i en masa tävlingar! Skulle vara roligt om ni röstade på mig hos http://bymalin.blogg.se och hos tvspelsweb på facebook <--- direktlänk! För att rösta på facebook måste du även gilla tvspelsweb på facebook. Då kan ju även du vara med i nästa fototävling. De har en ny varje vecka! Jag är bild nummer elva, så röstaröstarösta!! :) Kommentera att du har röstat (och på vad, hlest tvspelsweb) och du kan få en länkning! :)

Oturen förföljer mig


Hah! Sa ju att något skulle hända mig, oturen är min grej!
Gissa vad som hände? Det var ingenting som jag nämnde innan. Men jag kunde iallafall gå på kursen, jag kom i tid, träffade en jättetrevlig tjej osv. Så vad var problemet? Nackspärr. Asså fyyyy vad ont jag har haft hela dagen! Efteråt typ bröt jag ihop. Folk som såg mig (speciellt de på kursen) måste ha trott att jag var psykiskt skadad eller något eftersom jag typ lutade huvudet åt höger hela tiden...

Sitter nog på kursen just nu!

Om jag då inte har lyckats göra något som jag skrev i inlägget under! Dock kom jag på att jag säkert kommer bryta ett ben i en trappa eller nåt på morgonen. #"!%¤#&#"&&! igen.

Andas in, andas ut

Fullständig, total panik
Förresten, visste ni att jag har... PANIK? Jag är huuuur nervös som helst inför imorgon (moppekursen)!! Även om det bara är kurs så känner jag att något kommer gå fel! Jag kommer försova mig eller dygna, glömma något eller ta med massa grejer som egentligen inte behövs, vilket resulterar i att jag kommer att bli utskrattad, somna (vilket också resulterar i utskrattning), göra något jättekonstigt/fel och få skäll, jaa. Allt man kan tänkas göra! Sen kommer ju provet också, #¤"&"%/@! Wish me luck!


Magen bubblar, munnen flåsar, kroppen skakar. Bästa känslan på länge eller?

Göteborgshjulet

Dessa bilder på hjulet fastnade jag för!
Varför vet jag inte, men jag (som sagt) fastnade iallafall totalt för! Vad tycker ni om dom? :)

Fotograf

Canon EOS 50D + Canon EF 500mm/1.8 II
När detta inlägget publiceras sitter jag förhoppningsvis och njuter av solen på stranden!
Med en glass i handen kanske? Hoppas det! Det skulle smaka grymt gott! Och förresten! Min moppekurs är på torsdag, kommer typ inte kunna sova idag haha! Sen kommer jag säkert försova mig och inte hitta dit och glömma pengar och allt. Min vanliga otur, med andra ord! Otursamma Lovisa här, signing out!

Vill du boka mig som fotograf? Mejla lsphoto.blogg[a]hotmail.com - svarar jag inte? Lämna en kommentar!

Turist i sin egen stad


Har du tagit en sådan dag?
En dag där du är turist i din egen stad? Det var min dag idag. Jag bor ju i Göteborg och det var dags att utforska min stad! Började med bilen in till stan, parkerade och stack iväg. Första stoppet blev Paddanbåten. Har endast åkt den då jag var liten, men nu tog vi en tripp. Den varade i 50 minuter tror jag! (Vill du åka den? Ta med dina föräldrar så att de kan betala, annars är det inte lika värt :)) Haha det roligaste under turen var väl när alla var tvungna att sätta sig på golvet eftersom vi skulle åka under "osthyveln". Det är en bro som är så pass låg att man måste ducka för att komma under den! (Första bilden).

Efter den fina trippen i båten så begav vi oss till Göteborgshjulet. Barn under 16 får dock inte åka utan föräldrar, haha. Men det blir även billigare för barn under 16 år, tänk på det :). Där fotade jag rätt så många utsiktsbilder, inte så många blev bra, men man får la köra på det man har! Fotade även rätt mycket på Paddanbåten! Efter åkturen med hjulet gick vi till Ostindiefararen Götheborg. Jag orkade knappt gå i den överhettande värmen! Visst var det inte så långt, men svinvarmt! Dock gick vi inte på båten, men vi fikade bredvid :)

Skateboardåkning och lekplatser

Skolan vi stack till har vi gått på i kanske 6 år
Förskolan till femman. Och klätterställningen ovanför, den har varit där i alla år. Och Lisa har aldrig klättrat på den förrän nu! Hihi och jag fick bildbevis på det! Historiskt ögonblick här va! Hon sa att hon var för feg, att hon inte riktigt vågade då. Men nu så vågade hon minsann! Nu ska jag glo på teven. Kyssåkläm!

Make love not war


RSS 2.0