Mitt 2011

Januari:
Fotade ljusgrejer första gången, och fick en favoritbild. Haha fan vad kul det var!
Februari:
Bloggens start (7 Februari mer exakt!). Åkte till Trysil för typ femtonde gången i livet, och ska dit nästa år igen!
Mars:
Tog självporträtt första gången, haha
April:
Fotade Emma i vassen, något som var grymt kul!!!
Maj:
Fotade inför våran musikal, fick min reflexskärm, var på första lägret med stadslaget och fotade självporträtt, typ.


Juni:
Var på Petter och September på Liseberg, skolan slutade (YAY), fotade Emma och Gissan, kameran gick sönder (fyfan vad jag blev ledsen, trodde hela min sommar var förstörd) och var på Rhodos!




Juli:
Det spöregna hela tiden, spelade träskfotboll med laget, fick min moppe (♥), passade Michaelas hamster, självporträtt, firade Johannas födelsedag, åkte skateboard med Lisa och fotade lite random kärleksbilder!















Augusti:
Var turist i min egen stad, självporträtt, fyllde år, fotade Lisa och Clara!






September:
Fick mina close-up filter, var väldigt trött, fotade Jessika i mörkret, gjorde mitt 200de inlägg!





Oktober:
Var i Stockholm, praoade, fixade min NO-labb, bloggpausade, typ? Haha



November:
Fotade till mitt bildprojekt, gick vidare i SM-kvalet, bloggpausade och slutade bloggpausa! :)



December:
Videobloggade första gången, skaffade instagram (lovisaas@instagram), firade julafton, bytte äntligen design, fotade Susanna i kylan med solen!





Och här är vi nu, snart början på ett nytt år! Gott nytt år!

 


Me and Barney Stinson

 

 

Eftersom jag inte fotat så mycket eftersom mitt photoshop har varit nere (och det är fortfarande cp), så kommer det nog komma massa mobilbilder! Meen snart så ska jag fota igen, jag ska fota mammas jobb, vilket blir typ som mitt första riktiga fotojobb tror jag! Blir väl lite spännande och nervöst sådär. Nu ska jag fortsätta vara awesome, c ya! lovisaas @instagram


Svårigheter

Bilder på Susanna från igår!
Har så hilma svårt att välja redigering till bilder, så tog några stycker till vajre bild, rättare sagt tre till varje bild! Mina favoriter från gårdagens fotografering! Idag gäller bio med beckiz! ( lovisaas @ instagram ) Puss

Susanna


Från fotorundan med Susanna tidigare idag!
Det var ett grymt snyggt motljus måste jag säga! Susanna hade en asbra plats också så allt blev toppenbraa! Skönt att ha moppe så man kan dra vart man vill utan att behöva anstränga sig särskilt! Just nu lyssnar jag på gamla låtar och nu kom The Climb på, och faktiskt så tycker jag att bilder passar rätt bra till den. Haha woow jag är en sån nolifer! Men jag har saker att se fram emot nästa år dåå, även om man får vänta ett rätt långt tag på dom! Have a great life dudes!

Ute och fotar!

 

 


Ny design

Ny design då då!
Känner dock att något saknas, men kan inte riktigt sätta fingret på det! Hoppas att det poppar upp i mitt huvud snart! Den andra designen är så ful haha, fattar inte att jag hade den så länge. Fast det var ju typ för att jag försökte fixa en ny, men att inget ville se ut som jag ville att de skulle se ut. Men here I am! Kom gärna med typ invändningar osv om vad ni tycker om den! Nu ska jag titta på film (igen) med mina päron. Ha de!

Juldagen

Julen har varit bäst! Som alltid typ då. Fick en massa gottis, bland annat en iPhone 4S! Jag vill bara använda den direkt!!! Men får vänta till imorgon då vi ska fixa med det nya simkortet osv. Men jag fick även detta (förbered er på en legendarisk lista): Presentkort på Espresso House, presentkort på nordstan, pyjamasar i massoe, högtalare med bluetooth (som förövrigt är AWESOME), vantar, mössa, halsduk, hårband, trosor, mjukisar, body lotion osv, 1000 kr, filmer, linne, kofta, frölunda tröja, ett gosedjur och en dekorationstomte! Ah, tror det var ungefär allt. Men ni får ha en underbar juldag så ska jag också ha det! Har redan varit på bio idag, närmare bestämt The Stig Helmer-Story. Man kan väl säga att den inte alls var i klass med alla hans andra filmer, men det var ju något man var tvungen att se! Ska nog kolla på film med päronen eller något sånt nu. God fortsättning och gott nytt år senare! Ha det väldans göttisch!! Förresten så togs bilderna förra julen, har typ inte fotat på två månader då mitt photoshop är lite struligt, menmen! Pusselipuss!!


Från oss alla, till er alla, en riktigt go jul!



Jag vill också ha en iPhone! Tog bilderna med Emmas/Rebeckas. Dock har jag instagram ändå, adda mig! @lovisaas dåå. God jul lovers!!!!!!

Edit: Jag ljög tekniskt sett, men inte medvetet. Fick en 4S i julklapp!! Woopwoop!! (glöm inte, lovisaas @ instagram)

 


Söt beckiz

This is awesome beckiz. Check her block vettja! beckiz.devote.se

Some facts

Något som gjorde dig glad igår?
Jag fick köpt en handfull julklappar och jag kom i tid till skolan! Score!

Humör just nu?
Lite sådär blandat mellan allt. Glad för att skolan slutade tidigt idag (även om den alltid gör det på fredagar), trött för att jag var i skolan, arg för att jag måste plugga till skolan, sur för att vi har två prov nästa vecka medans andra redan har slutat skolan, orolig för att jag ska söka till gymnasiet, lite glad-arg för att det är träning idag. Glad för att det är kul typ, arg för att jag är trött och sur och trött och inte orkar något. Kul att typ hela mitt liv typ kretsar kring skolan!

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Frukost!

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Satt väl antagligen på facebook som vanligt.

Vad du ser om du tittar till höger?
Direkt till höger kommer typ en vägg. Men på bordet brevid mig ligger min kära chokladkalender, rubiks kub, mobil, moppenycklar och lypsyl.
Vad gör dig glad just nu?
Att lovet närmar sig med stormsteg!

Hur vädret är hos dig just nu?
Regn och mulet. Favvis! Eller...?

Vad var det senaste du åt?
Makaroner och köttbullar. Lyx på högsta nivå!

Vilket mål på dagen tycker du bäst om?
Middag! Man får slänga i sig mycketmycketmycket och äta är awesome!
Bästa glassmaken?
Mmmmmmm glaaasss.... Ben&Jerrys. Alla. Fast jag gillar inte browniesen som är i de smakar konstigt. Så inte alla. Bara de utan brownie!

Sover du tungt?
Tjaa det var åskoväder häromnatten som alla diskuterade att de vaknade av i skolan. Jag sov. 'Nuff said.

Drömmer du mardrömmar?
Bara för att vi hade sexualkunskapsprov idag så drömde jag häromnatten att jag hade könsherpes. Men oftast kommer jag inte ihåg mina drömmar!

Hur många kuddar sover du med?
Två + ett gosedjur!



Snarkar du?
Jajamensan! Ibland, typ vid förkyldning och när jag inte sover hemma, hihi.

Favoritkläder?
Mjukiiissss!!! Bästa plagget ever, och typ onepiecen men den har hamnat lite i skuggan! Dags att ta fram den igen!
Favoritgodis?
Oooh ja du, bra fråga! Kanske choklad eller något? Det brukar alltid vara så att jag köper minst godis, men att vi alltid kostar mest för jag gillar det som väger mest. Typ gelé och sånt. Men föredrar chips, närmare bestämt OLW's Sourcream & Onion.

Höger-eller vänsterhänt?
Höger. Vänstern är inte mitt bästa redskap direkt.

Stjärntecken?
Lejon. Awesome kallas det!

Vad längtar du efter mest just nu?
Självfallet jullovet!

Älskar det

Grymt bra film enligt min åsikt!

Pluggeliplugg

Jag pluggar första världskriget. Och jag fyller år den 6 augusti. Detta hände den 6 augusti år 1914 då första världskriget bröt ut:
6 Augusti - Österrike-Ungern förklarar krig mot Ryssland. Serbien förklarar krig mot Tyskland.
Kul att hitta lite historiska händelser som händer på ens födelsedag! Nu ska jag plugga mer på imperialism, nationalism, industrialism, kolonialism och massa. Och typ hur alla kom in i kriget osv. Har ni något asbra om kriget så får ni gärna skriva det! Puss

Gilla

217322_162757300449974_160533910672313_386449_2458279_n_large

we♥it

This day has been normal, dude! Engelska redovisningar, luciaträning, so-lektion. Haha so-lektionen var faktiskt riktigt rolig! Vi hade typ frågesport i olika lag osv. och ah det var väldans roligt iallafall! Nu ska jag iallafall på träning, ses!


Tacokväll

Ikväll äre tacotime!
Men tillbaka till helgen. Har inte uppdaterat pga att jag har "spelat" U16SM! Anledningen till att spelat är inom citattecken är för att jag var sjuk och inte spelade! Spydde lördag-söndag natten vid tio över fem (alla detaljer krävs). Och till resultatet då... VI VANN!!! Så då blir det att åka till innebandyfesten i Varberg i mars/april/när-det-nu-är. Det är de fyra bästa lagen i Sverige som kommer dit (alltså har vi inte vunnit allt än, vi vann 'bara' regionsslutspelet, vilket betyder typ att vi minst kommer få brons av någon underlig anledning som jag inte har någon aning om. Känner även att detta blev en väldans lång parentes så jag avslutar den nu). Är ju då sjuk och har varit de de senaste tre dagarna. Har bara gottat mig i sängen och tittat på dumburken (man borde typ byta till dumplattan eller något eftersom vi inte längre har de där feta tjocktvna som man hade på stenåldern, dock låter dumplattan så dumt att dumburken får duga för mig). Måste även påpeka såhär på slutet att detta måste vara den mest retarded bilden jag någonsin tagit på mig själv, och att julkalendern inte är så dålig som man skulle tro. Peace out duuuudes!

Videoblogg

Ja, jag babblar om choklad. So what?

Innan jag dör

doing this again and stuffff
i think the person meant along the lines of a TON of people, TONS of balloons. like a whole neighborhood of people haha. :3
Haha vad mycket det blev! När jag går in på sånna här sidor så fastnar jag verkligen, har svårt att bara dra därifrån! Men ja, en liten extra lista på vad jag vill göra innan jag dör! Tänkte lägga upp en videoblogg sen faktiskt, hmm får se hur det blir med det! Puss

RSS 2.0