inget internet för tillfället

vilket betyder ingen blogg för tillfället.
kanske bloggar ifrån min telefon, hoppashoppas!

från nyår


Foto & redigering: Jag
Nu tänker du nog, hur passar detta in? Och svaret är: Jag har inte en aning. Bilden är iallafall från nyår som man förmodligen förstår. fyrverkeri!

pluggpluggplugg


Bild:
Dålig kvalle, men jag inte bry mig!

pluggar spanska och tittar big brother för tillfället. går bra för mig...

bildbomb och pannkaksbak
PANNKAKSBAKKKKK (ROSA PANNKAKOR) RESULTATET PÅ SISTA BILDEN!
Nu bär det av till djupedal med Rebecka!

glee


älskade program. pusssssss


white dove


Foto och redigering: Jag


det finns även snälla toamonster


Foto: Jag ft. Madelene
Redigering: Jag

jag tänkte ta och visa upp min konstnärliga sida


Underbart vacker bild: By me i paint
Finns väl inget mer att säga än konstverk! Übersnyggt! Är himla stolt. Faktiskt så är detta något av det bästa jag har gjort. Fotografen är ensam, fotograferar ensam. Vem det är på bilden kan jag inte avslöja. Joooooo det kan jag, det är jag!
Kalla mig konstnär!

R.I.P Pokémon


SKAPARNA TILL POKÉMON HAR DÖTT I JAPANKATASTROFEN! Detta är skandal! No more pokémon! Tack för min fina pokémon barndom!


oh happy day


den här bilden är förmodligen ca 2 år gammal. det är en reklamsnubbe åt DINA som jag inte vet vad det är. fotot tog jag på heden när vi åkte skridskor. en skridskoåkande reklamsnubbe. göttans! jag blir otroligt glad av bilden!

tips: onepiece

    
världens totalt bekvämaste plagg är onepiece! nackdelar: nada! man kommer hem efter en 8 timmars skoldag och vill nästan bara dö, och så öppnar man facebook och byter om till en onepiece, då går humöret upp en smula!
så tips of the day: onepiece!

Michaela Karlsson


jag är bara så förälskad i den här bilden! den utstrålar verkligen Michaelas personlighet! info: det enda denna flickan gör är att skratta. hon är helskön! YOU GO GIRL. rock the world with your laugh. rockrockrockrockrock! (upprepning...)

rebecka


Foto: Jag
Modell & redigering: Rebecka Skoog

jessika


självporträtt - igen


upprepning av bild, jotack jag vet! men jag vet inte, asså jag fastnade totalt för den här bilden? varför fastnar jag vid mig själv? haha, stort ego eller vad? men jag kunde inte bestämma mig för färg eller svartvitt. hmmm....

fläskläpp + typ blåtira?


är jag snygg eller vad? fotot togs när jag kom hem ifrån matchen. mobilkamera därav den dåliga kvalitén! menmen fläskläppen är nästan borta så jag slipper big brother sanna nu! men "blåtiran" är blålilare. nu ser det bara ut somom jag snusar hela tiden. är det bättre? 

självporträttfotade självporträtt igår! och det var tur att jag inte hade min innebandymatch igår för då hade fotona inte alls blivit fina! har nämligen fått fläskläpp och ett blåmärke ovanför ögat som ser ut som blå ögonskugga som jag glömt att ta bort. och jag kan säga att jag ser ut som sanna i big brother. silikonläppar. haha. äta är ett liitet problem, men då har ju barnen i afrika problem med att få mat, så no complaining sager jag!
klubban rakt över hela fejset! jaja, man överlever iallafall. nu återstår pluggpluggplugg!
översta bilden är första bilden, härlig start va?

fotspår


jag har verkligen längtat efter att få säga det här! ÄNTLIGEN MER SNÖ! not...
varförvarförvarför ska snön komma tillbaka? imorse trodde jag äntligen att det var vår och att vädret till och med skulle bli bättre framåt dagen. så jag tar ju mina tygskor med hål i sulan. smart. mina skor är nu inne i torkskåpet med mina strumpor, och lär nog behöva vara där ett långt tag.

dagens önskning: ny årstid!

även om man förlorar allt så behåller man glädjen


hemma från falun! vi förlorade varenda match men behöll glädjen! oh happy day typ. vi var nog mer lyckliga än de som vann över oss, haha.
tjej_96=rubiks kub beroende.
löst flera gången = superdupersmart tjej!

FALUN IMORGON!


imorgon bär det av till falun!
innebandy-sm! GO PIXBO ♥

emma rådhall


birthday-cakemin födelsedagstårta (fyllde i augusti, haha)


fly birdie fly


RSS 2.0