Dagens aktiviteter eller nåt

Nu tänkte jag göra en lista över dagens aktiviteter! Bara för att listor är det bästa jag vet!

• Sälja kakor - Det blev slutsålt, yay us!
• Klippa mig - Ja, jag är nyklippt på bilden!
• Fotografera - Bland annat bilden ovan då. Tänkte testa en metod för att få vit bakgrund, så jag strök ett lakan och hände upp det i takrännan med klädnypor, och fäste vattenflaskor längst ner som tyngder så att lakanet blev sträckt! Är man kreativ så är man!
• Spela match - Dags för innebandy igen då. Nu är det göteborgscupen som gäller. Båda matcherna slutade 0-0 och vi spelade med 9 man på första så det var väldigt utmattande. Andra matchen förtjänade vi att vinna!
• Duscha, äta, blogga, sova osv

 


Beslutsångest

Olika redigeringar på samma bild, kan inte riktigt bestämma mig för vilken som är snyggast!
Susanna är på bild iallafall, från december 2011. Det var så himla längesen jag fotade och åh vad jag vill fota massa mera! Jag ska göra det också!! Bullbak blev dagens tema då morgondagens morgon skall spenderas med att sälja kakor för att tjäna pengar till en cup i Prag! Så bor du i Göteborgsområdet, sväng förbi Ica Maxi Mölndal imorgon på morgonen och köp massa kakor! Det är för en god sak! Det blir till att gå upp tidigt då också, suck, så jag bör nog ta och besöka min kära vän sängen nu! Godnatt!

Förresten, vilken redigering är snyggast?

New shoes!

Haft redovisningskväll idag!
Och vi var ju då grymma nästan! Nja men vi överlevde! Har inte så mycket mer att säga. Nya skor ovan iallafall, converse!

MatlagarN

Hade läxa i hemkunskapen att laga en måltid i hemmet
Och här är mitt resultat! Det fick klart godkänt av alla (skulle säga MVG)! Grymt gott var det iallafall fast nu kanske jag måste laga mer mat i framtiden hemma.... Hoppas att jag slipper det så mycket som möjligt iallafall! Är ju skönt att slippa å så. Fick hem mina skolavslutningsklänningar idag också! Asså ååh den som jag ska ha på hemliga festen är så grymt snygg, men man ser hela brösten så det blir retur på den! Förtvivlad tjej här...

Så grymt torrt

Tänkte dra några rätt så överdrivet torra skämt. Alltså så tråkiga att man skrattar åt dem! Ni ser ju att jag skrattar!

Hur många Göteborgare bor det i Tyskland? Gör many!
What do you call a singing laptop? A dell!
Vem är bäst på matte? Anna Lys!
Jag ser inte skogen för träden står i vägen!
Varför dog mammutarna ut? För att det inte fanns några papputar!
Det var en gång två bagare, och en smet.
Vad säger man till en elefant med två bananer i öronen? Inget, den hör ju ändå inget!
Vad sa äpplet till bananen? Inget, äpplen kan inte prata!
Hur många indianer ryms i ett träd? En hel stam!
"Jag är hungrig" "Låna min linjal så blir du mätt!"

Okej det var ju då SVINKUL allt det där, eller hur??

Irriterande blogg.se-app

image description

Denna bilden på Susanna skulle laddats upp förra fredagen men som vanligt krånglade blogg.se-appen
Att den där nedrans appen aldrig kan fungera.......................................................... Men iallafall. Jag och Susanna var då på restaurang förra fredagen för att fira att det endast är 100 dagar kvar tills vi åker till Jersey på språkresa (TAGGAA). Nu är det dock 92 dagar kvar. Och under påsklovet har jag varit bortrest och åkt skidor i Trysil som vanligt! Så jävla göttigt må jag säga! Bodde på spahotell och allt så man kunde ju inte direkt klaga.. Jag har inget att plugga, känns jävligt gött! Tack för mig, puss på dig. HEJ!


Skolarbeten och annat som gör mig uttåkad

Gosh, plugget tar typ kål på mig! (Klassisk replik från min sida)
Fick en uppgift i måndags som jag har gjort varje dag. Den skall vara inlämnad idag också. För att få ut all tid ska jag skicka den ungefär på tolvslaget. Och jag måste verkligen få VG på den här uppgiften, eftersom det är SO och jag måste höja mig till VG till SO för att få hela tjugo poöng till. Måstemåstemåste!!! Och jag hoppas verkligen att allt går som det ska. Och nu måste jag återgå till plugget! Väldigt roligt inlägg det här blev kände jag. Wihoooo skola ♥

Helgen som varit

image description
Jag låg hemma i fredags eftersom jag inte mådde särskilt bra och kurerade mig inför helgen!
Tog en massa tabletter, nässpray, te, vindruvor osv. För helgen har ju spenderats åt innebandy (surprise). Innebandyfesten, med andra ord. Och om du inte vet vad innebandyfesten är (du vet inte vad innebandyfesten är) så är det typ SM-slutspel. Alla de bästa ifrån de olika regionerna (öst, väst, nord, syd) spelar mot varandra. Såklart var vi där och representerade väst. Vi kom trea! Grymt bra spelat må jag säga (jag själv satt och peppade på bänken). Så trea i Sverige är väl inget att skryta om, eller? JO DET ÄR DET. WIHOO TREDJE BÄSTA LAGET I SVERIGE I 16-ÅRSKLASSEN! Happyhapppyyy

RSS 2.0