Första skolveckanNu är första skolveckan avklarad! Har innan dess varit i Stockholm och besökt Styrbjörn (som är med mig på bilden). Men iallafall, skolan och linjen jag går på är perfekt för mig! Lärarna är jättebra och kurserna är jättebra! Men jag saknar alla mina kompisar och alla från språkresan enormt!! Har träffat rätt många så det är rätt skönt!! Nu ska jag chilla på livet lite för visst är livet rätt så underbart? Ciao!


Mobilbilder från Jersey


ph1&2: Disneyland, Paris - ph3: Bästa - ph4: Hela gänget - ph5: Jag & Susanni på café - ph6: Köpte en fin blå ukulele - ph7: Eiffeltornet - ph8: Jag & Nina - ph9: Styrbjörns kattungar - ph10: Solnedgången ♥

I'm home!


Och jag har haft det så jävla gött!
Saknar redan allihopa från resan, men ska träffa några imorgon och ska åka till Stockholm för att träffa en annan! Så det blir gött! Ska bomba bloggen med bilder sen när jag fått in allt i datorn osv. Just nu ligger allt fortfarande i kameran och mobilen, så jag löser det senare! Bättre sent än aldrig ju!

SWEET SIXTEEN!

Idag fyller jag hela sexton år!
Det firas med en massa vackra foton på mig själv såklart! Hade ju inte tid att göra den klassiska nu-står-jag-och-håller-i-ballonger-fotot så körde på lite andra bilder istället! Dagen tillbringas i Jersey/Paris. Tror jag i alla fall. Det återstår att se! Puss och kram och grattis till mig! PSSTTT.. Kommer hem imorgon!

Snart sexton!Only two days left!
Okay guys, it's only two days left until my birthday. I'm turning sixteen years old. Nu när jag är så himla internationell och skrivet ordet sexton på engelska tänker jag genast på ett Sweet Sixteen party. Det hade ju varit lite kul att ha ett, men det blir nog inte direkt så! Men då, sexton och för övningsköra! Spännande....

Solsken


Canon EOS 50D + Canon EF 50mm/1.8 II

Stört vacker


Breathtaking
Bläddrade igenom bilderna från fotograferingen med Astrid i Maj, och det är helt stört vad vackra bilder man finner. Har faktiskt helt glömt dessa bilder och direkt när jag kommer hem från Jersey ska jag redigera massor av dem! 

RSS 2.0