Puss och kram


Det bästa man kan göra. Pussas och kramas. 

Språkresan fortsätter

Jag undrar vad jag gör just nu, klockan 13:37........

Tre viktiga reseprylar
Solbrillorna - För soliga dagar och när man vill stirra på folk utan att bli upptäckt. Perfekta uppfinningen.
Rubiks Kub - För långa buss- tåg- samt flygresor och när man vill imponera på folk. Perf.
Fickordbok - När man, som jag, får blackout vid viktiga tillfällen. Perfect for that!

Min ascoola Samsung


Eftersom jag har lämnat Svearike så blir telefonräkningarna väldigt höga om jag använder mitt vanliga simkort. Så då ska jag köpa mig ett engelskt simkort och sätta i den här ascoola Samsung-telefonen! Det var min andra telefon tror jag! Var tvungen att ha en gammal för, ah, jag ville helt enkelt ha det! Kommer dock fortfarande använda min iPhone med mitt nummer ifall någon skulle få för sig att kontakta mig på den. Woopwoop!

Har det gott


Hår o sånt


Min uppsättning osv under hemliga festen
Kände mig faktiskt väldigt ful? Haha aja sånt är livet, man har sina dagar! Kom på att jag glömt bort de här bilderna helt och hållet så det blir ett nytt tidsinställt nu när jag är borta. Perfect!

En av mina vackraste ägodelar


Det här är Bullen 
Han har följt med genom vått och torrt i mitt liv. Han lämnas aldrig hemma utan följer med överallt! Självklart åker han med mig även till Jersey! Han är en av mina vackraste ägodelar, där bland annat min kamera, iphone och rubiks kub ingår! Han är även en av mina bästa kompisar. Han är bäst, helt enkelt.

PEACE BRO


Käre storebror


Här är min käre storebror, som tog studenten i år
När man ser alla studenter vill man ju bara hoppa över hela gymnasiet och springa med dem! Om Svergie börjar förbjuda flak ska jag åka flak olagligt. Jag tänker inte ta studenten utan att åka flak. Min bror sa att det var det bästa han någonsin gjort. Fatta grejen om Sverige tar bort det. Nej. FLAK FOR THE WIN!

I min rosa resväska


I min rosa resväska finns detta
Packlistor kan vara det roligaste att skriva, bortsett från att packa! Eller listor överhuvudtaget haha. List-maker numero uno här! Hoppas inte att jag har glömt något nu då... Och hoppas jag har det kul! Hihihihihiihi

GRATTIIIISS SUSANNA!!!


SWEET SIXTEEN FIRAS I PARIS/JERSEY! MED MIG SÅKLART! DÅ FÅR DU DET ALLMÄNT BÄST! PUSS

Åh that feelingI Paris, Frankrike
Detta tidsinställda inlägg (kommer komma många fler så fortsätt kika in här!) skrivs nu natten till den stora dagen, dagen med stort D. Okej jag skrev det inte med stort d men nu gör jag det. Dagen med stort D. Kommer fortfarande ihåg när jag och Susanna satt i klassrummet och var superglada när det var 166 dagar kvar. Men nu är Dagen här. Undra hur mycker sömn jag får i natt... Men i alla fall, när detta inlägg publiceras är jag i Paris! Ba så du vet lixom, höresss!!

Lämnar svearike


Och närmar mig stoppet i Paris! Idag flyger jag iväg!! Weehooooo! Träffar Sverige om tre veckor!

En enda liten dag kvar


Imorgon bär det av
Mot Paris och Jersey! Jag sitter här nu på natten och skriver detta eftersom jag inte kan sova. Jag är typ pigg? Haha. Jag kan verkligen inte sova, och jag kommer sova änny mindre imorgon! Då kommer jag typ ligga och skaka i sängen av lycka och nervositet antagligen. Men jag är i alla fall VERY EXCITED och CAN'T WAIT! Pussss

Lyckan sprider sigNu är det endast tre dagar kvar!
Jag är såååå jävla taggad! Har rensat min garderob så det kommer få plats nytt när jag kommer hem. Allt som jag ska ha med mig ligger i mitt fönster redo att packas ner. Nu ska jag skriva en liten påminnelse till mig själv här eftersom jag är så cool och läser min egen blogg, glöm inte:
- Kameran (impo)
- Adapter så jag kan ladda alla olika roliga elektriska uppfinningar jag har med mig (också impo)
- USB så jag kan ladda in bilder där ifall minneskorten tar slut (vilket de lär göra, väldigt impo det här med)
- De fyra P:na: Pass, parlör, plattång och presenter (hihihohoh)
Nu ska jag tagga ännu meer och kanske packa något mer som jag glömt! Ha de friendiezz!

Svensk sommar


Typisk svensk sommar
Regn, mygg, sen sol, sen regn. Och massa mygg på det. Som på bilden. Det regnade, myggen/knotten/svarta flygande varelser samlades ovanför vattenytan, sen slutade det regna, och så var det soligt, sen regnade det samtidigt som det var soligt! Svensk sommar kan aldrig bestämma sig för ett väder! Nu är det bara fyra dagar kvar wohooo! Och jag har börjat packa hihihihihihih :)))))

Endast fem dagar kvar!!


Fem dagar tills jag och Susanna åker till Jersey!
Är så supertaggad som man kan vara!!! Vill typ åka nu direkt! Jag har skrivit en packlista och jag har köpt massa nödvändigheter och sånt som kommer behövas, så jag är redo för resan nununununu!! Shoppa massa i Paris, och disneyland kommer ju bli grymt! Bara för att jag är typ värsta Disneyfantasten... Frågan är bara om jag ska ta med min kamera... Lixom varför inte? Ska rensa i min garderob nu så att jag får plats med massa nytt sen! Har beställt lite från Nelly alldeles nyss så får se om det kommer innan jag åker eller inte! Pusssss

Mellanmål

Prag var underbart! Vill tillbaka! Är fortfarande trött och orkar inte riktigt blogga just nu, och fotade inte något i Prag heller så har inga bilder just nu haha. Menmen, nu ska jag återgå till gossip girl! Puss


Fruktgodis


Konsertfoto


Prague Games


Väldigt gammal bild från ett bildprojekt jag hade!
Idag är det torsdag. Hade igår min första match här i Prag. Matcherna fortsätter idag. Hoppas verkligen vi tar oss till final! Vi ska banne mig vinna detta! Weehoooo come on girls!

Fleurs


Canon EOS 50D + Canon EF 50mm/1.8 II

Glöm inte kolla in på min tumblr och instagram!
Tumblr: lovisasjogren.tumblr.com
Instagram: lovisaas

Förrätt


Gjorde förrätt igårkväll!
Fick en impuls för några dagar sedan och kom på ett random recept helt själv i huvudet och gjorde det igår på riktigt! Blev riktigt gott, dock väldigt stressigt så jag fick inte pilla så mycket med upplägget så mycket som jag ville men det blev bra ändå!

FruityHonungsmelon, vindruvor och jordgubbar
Godaste godiset! Satt och mumsade på detta med några kompisar när vi lanade. Haha ja lanade gjorde vi. Vi var till och med uppe till soluppgången. Busiga tjejer? Nej men i alla fall, idag ska jag lämna Sverige och åka till Tjeckien och Prag! Innebandycup som vi för övrigt ska vinna! Ska tidsinställa ett inlägg till varje dag när jag är borta, så bloggen är inte tom. Fortsätt kika in! Puss

RSS 2.0