Utanförskap #2


Här är bild nummer två i min bildserie "Utanförskap"
Den tredje får ni dock inte se hihi. Den blev bara en stressihopsatt bild och är inte alls särskilt bra.
Utanförskap är en del i vardagen som man ibland inte ser. Någon kan stå bredvid och inte alls hänga med i samtalet, eller bara tyst gå förbi när man ses vid skåpen på morgonen. Ett enkelt "hej" eller "vad tycker du/häng med" kan göra någon gladare än man tror. Utanförskap är en del av mobbning och mobbning är INTE BRA. Snällasnällasnälla var snälla mot era medmänniskor och bry er om alla, stora som små, tjocka som smala, gammal som ung. Även om man inte får någon respons från en person så har man i alla fall försökt. För ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
Nu känner jag att jag blev lite halvdjup och så här, men mobbning är inte bra alls. Remember that.

Utanförskap


Hade temat utanförskap på fotoläxan
Vi skulle fota tre bilder och här är en av mina. Jag gillar den vääldigt mycket! En av mina favoritbilder. Jag har fotat en till bild, men kan inte komma på en tredje. Det ska liksom vara tre olika sorters utanförskap, och jag kan inte komma på fler. Har bara den där "utanför kompiskretsen" fotot och detta. Måste fundera hårt på vad den sista ska vara! Nu ska jag fortsätta med min redigering. C ya!
 
Jag är även med och tävlar med den här bilden hos Pontus, man kan vinna 150 kr på kamda.se och jag skulle vilja vinna det här! Det jag vill vinna är inte till mig själv, utan till min kompis, för att hon alltid har velat ha en sån här. Alltid. Och jag vet att prispengarna inte täcker hela summan för vad den kostar, men jag hoppas att jag kan lägga till det? Säg till annars :)

Autumn
Skola imorgon


Och det "firas" med lite jättetröttfeelings i soffan
Och datorn i knät då, förstås. Sen känner jag hungern krypa fram i magen.. Kanske ska ta något å hämta något mumsigt för att sedan förtära det. Jag får massa höstfeelings av bilden också, dock känner jag inte att hlsten har kommit till Göteborg än, förutom allt regn och all kyla. Har till och med börjat med min vinterjacka nu... Dags att sova, tror jag. Sayonara!

Don't you worry child


Idag ska jag träffa fantastic five!!
It feels just awesome. Fantasti five består av mig,  Susanna, Hanna, Evelina och Styrbjörn, alla från språkresan. LOVE IT. Puss


Livets motton

Anna på gårdagens fotolektion
Jag har faktiskt några motton här i livet, som följer:
"Google är din bästa vän" - I alla lägen
"Tålamod min vän, tålamod" - Om du vill komma någonstans i livet
"Spring aldrig till bussen" - Behåll din klass (Följer dock inte alltid detta eftersom min kära buss väldigt sällan lämnar busshållplatsen på rätt tid)
"Man äter alltid en macka med händerna, oavsett" - Inga bestick tillåts!
"Det löser sig" - Detta borde alla följa. För det löser sig, det gör verkligen det, även om man inte tror på det, så gör det faktiskt det.

Långsamt men ändå snabbt


Denna veckan har gått så fort trots att dagarna har gått långsamt
Fotade massa på fotolektionen igår, grymt så nu har jag massa nya inlägg framöver! Photoshop funkar och allt rullar på! Så nu sitter jag här på rasten och bloggar bilder på sniglar som jag tog igår. Men nu ska min engelska börja och jag ska ha det lite gott med min ascoola macbook nu. Ha det!

Go dag och go musik

Sitter med musiken i bakgrunden
Ukulelen i famnen, mobilen framför mig och photoshop uppe. Är man kvinna kan man göra flera saker samtidigt, right? Idag är en bra dag, eller idag var en bra dag. Jag vet inte varför, allt bara kändes bra idag. Det brukar faktiskt kännas rätt bra, men idag kändes det extra bra. Allt det som jag har saknat har lixom infunnit sig. Jag hoppas att fler har en bra dag idag. Jag hoppas att alla får det bra framåt också, för det finns inga anledningar till att vara ledsen, trust me. 

Howdy cowboy


En vecka sen vi sågs sist bloggen!
And here I am. Ytterligare en vecka på min nya skola har gått. Vi ska få macbooks med photoshop och sånt, men vi har inte fått de än, men får dem förhoppningsvis någon gång på torsdag/fredag. Då jävlar kan jag redigera bilder utan att mitt photoshop ska krascha! Men idag har jag suttit och redigerat lite bilder faktiskt. Fotade Susanna lite igår, och hade lite kul osv. 
 
Vädret just nu är regn. Som vanligt i den härliga staden Göteborg på västkusten. Tänkte kanske slänga på en film snart eller så när jag har tumblurrat (härligt ord) färdigt, och det kan ju ta en stund. Time to go! You just gotta love rain!

RSS 2.0