Några fler bilder från Trysil

 

Sol och blå himmel

Lite mer skidbilder dåråå
Vädret har varit suuuuper som ni ser på bilderna! Idag har det dock varit lite molnigt men jag klagar fortfarande inte eftersom vädret ändå är bra! Ska se om bleka jag kan få lite färg kanske... Nu är det mjukiskläder-time och mat och snacks och film och ännu mer mat mmmmmmmmm hihihihihihih. Puss

I skidbacken

Tog med mig kameran ut i backen och fotade massor!
Fan vad roligt det var! Ställde bort stavarna och körde med kameran i handen medan jag åkte! Fick lite nyfikna blickar men det var såsåsåsåså kul! Det skall definitivt göras fler gånger under veckan. Vädret är perfekt! Nästan inte ett moln på himmelen och inte alls mycket människor i backarna! Tror inte jag har sett en enda dansk stå i vägen i backen eller tränga sig i liftkön än. Det borde ju nästan vara rekord! 

Hänger lite ba

Okej denna bilden är rätt gammal menmen
Åker skidor för fullt!! ÄLSKAR SKIDOR! Okej har du aldrig i hela ditt liv åkt skidor måste du verkligen göra det, och inte bara en gång, utan två, tre, fyrafemsexsjuåttaniotioelvatolvtrettonfjortonfemton, OÄNDLIGT många gånger måste du göra det. För det är sååååååå roligt och ingen får gå miste om det ok bra.
Idag är det även 1 April! Och ni vet vad det betyder hihihihiihihh. Eftersom Michaela är med mig här i Trysil och hon är så sjuuuukt lättlurad ska hela min familj köra värsta skämtet på henne ååh ska bli så fett! 

RSS 2.0