Hur man spenderar en chilldag

Ganska obvy på bilden!
Detta är verkligen bäst när man kommer hem från skolan. Inget nödplugg, goa frukter och kolla Pretty Little Liars. Har redan sett allt som går att se, men kollar om allt igen för att förstå ännu bättre. Väldig förvirrande serie. Längtar till 22 oktober, nästa avsnitt släpps! Halloween special....

Vad är bättre än mat?

Asså mat kan vara något av det bästa som finns. Skulle bokstavligt talat dö utan mat. Om jag någonsin säger till dig att du är bättre än mat, då jävlar är du bra!!

Sussii

Här är min fina vän Sussi igen


Färg eller svartvitt?

Tycker om denna bilden faktiskt
Den är lite konstig men fick hamna här. Dock vet jag inte om jag tycker om färg eller svartvitt bäst, någon som har en åsikt om det? :)

Fotopromenad med pappa

Hade fotoläxa att fota lite arkitektur så pappa och jag åkte runt lite
Fick med mig lite bilder hem, hoppas att jag kan använda några av dem. Läxan är till på tisdag så har ju fortfarande tid iallafall. Sitter just nu och skypear med min bestie Beckiz som är utbytesstudent ett år i USA, ska prata vidare, puss.
 

Gamla favoriter

Min vanliga dator är fortfarande helt tom från bilder
Men nu sitter jag vid min gamla dator, alltså den stationära PCn och det känns så skumt att skriva på detta tangentbordet. MacBooks tangentbord är sååååå mycket skönare! Hittade alla dessa biler på Emma och asså de är fortfarande bland mina favoriter, vet inte varför... Har känt mig rätt nostalgisk på sistone, mysigt är det!

Solnedgång

Bilder från när jag fotade lite solnedgång för ett tag sen
Min dator har blivit blåst av skolan (de har tömt den på altl som fanns) så har inga bilder för tillfället. De ligger på en hårddisk hos min morbror för jag hade ingen egen hårddisk. Ska ringa honom snart så jag kan fixa klart så jag får tillbaka allt igen! Är trött på en tom dator, min bakgrundsbild är ju den där rymdbilden som är Mac-standard. Så tråkig!!

RSS 2.0