Kinesiskt nyår

Tredje dagen i Sydney, vilket också var vår sista, hade vi tänkt åka till Blue Mountains. Då det är en bit (tar ca 2,5h med tåg/buss) så satte vi klockan tidigt. När vi väl vakna var vi så fruktansvärt trötta så vi bestämde oss för att inte åka dit. 

Dagen spenderades istället med slapp till en början, och sedan vandrade vi ut på stan. En tjej som bodde i vårt rum sjöng vid hamnen så vi tänkte dra och lyssna på henne för att se om hon var bra. Vi letade länge men hittade hennes  inte. Vi vandrade då istället från operahuset genom Royal Botanical Gardens vilket var jättefint! Väldigt svettig promenad som för det mesta (90%) var i solen så svettens verkligen rann. På avstånd såg vi en utomhusbio och blev taggade på att gå på det, var, när, hur skulle man kunna göra det på samma sätt i Sverige liksom?

Tyvärr gick bion lite för sent för oss och det var lite för långt att gå och då vi behövde packa till vårt flyg som gick dagen efter så blev det tyvärr ingen bio. Vi bestämde då med vår tyska vän som vi mötte i Byron Bay som också var i Sydney, att gå på ett ett event tillsammans där det var gratis mat och dricka. Tyvärr hann vi inte det heller då vi packade.

Istället drog vi ner till hostellets bar och tog några glas. Vi bestämde sedan med vår tyska vän att möta honom på en annan bar men det var över en timma kö ca så vi lämnade den. Då det var kinesiskt nyår denna dagen tänkte vi att perfekt, vi drar till Chinatown! Till vår stora förvåning var nästan allt i chinatown dött? Allt var stängt. På vägen tillbaka hittade vi en Thairestaurang så vi delade på en pad thai (den var GRYM), och sedan drog vi hem.

Dagen därpå stod klockan på 04.30 (yikes) för att lämna hostellet 05.30 med flygbussen. Det var nu dags att flyga till Auckland för nya äventyr i Nya Zeeland!! Ha d aussie, ses i en natt om en månad. Dags för kiwilife.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0