Maybe i'm not really back

Är med och tävlar här! Skulle bara säga detta. Och, ja jag lever om du nu undrar!

I'm back


With no pictures at all
Har typ total bildbrist, känner mig så tom utan kameran. Jag har inte rört den på över en vecka? Jag har typ noll inspiration. Den är bara blown away. Och jag kan inte säga "åh jag har haft så mycket att göra så jag kunde inte blogga", för det har jag inte. Har typ suttit på facebook och chattat osv. Har även plugga en massa men ett litet blogginlägg är ju inte så svårt att klämma in, eller? Tar ju absolut max 5 minuter, fast om man redigerar en bild till tar det typ 10. Så jag får väl säga att jag inte har någon ursäkt at all förutom min enorma bildbrist. Är du inspirationsfull? Tell me. Behöver hjälp typ. Förresten, som min vän Clara skrev i ett inlägg för ett tag sen, hellre kvantitet än kvalite!

Dennis M tävlar ut en iPhone!

”Tävla om en vit iPhone 4 i Sveriges största gayblogg dennism.se!”

Bröllopsdag

Mina föräldrars 19de bröllopsdag idag!
Just sayin'. Så slänger jag in en bild på dom också! Grattis mamms och papps!

Innebandydag

Idag (förresten så är det 9/11 för dig som missat), så har jag spelat innebandy hela dagen!
Började med match klockan 10, åttondelsfinal. Vi vann med 9-0 så mot kvartsfinal kl 12 där vi också vann. Match igen (semifinal) klockan 14 där vi också vann. Och vi har haft med två Pixbolag i cupen och så hade båda lagen vunnit allt, så det blev att mötas i finalen! Och igår spelade jag också två matcher, och i fredags en. Och vi spelade även en träningsmatch efter finalen så det blev en till match. Totalt åtta matcher i helgen. Är verkligen jättetrött! Där har ni även orsaken till nada blogg, plus att jag måste plugga. Yay me!

Pluuggpluggplugg...

Bild i repris på Göteborgshjulet, har inga bilder just nu
Nu ska jag plugga
Jag har typ tre läxor till imorgon, dock är det inte så mycket men det är en spanskaläxa, en noläxa där vi ska läsa massa och SO där vi ska lämna in ett arbete som vi har hållt på med en kort tid. Så, wish me luck!

200!


Nu har jag gjort exakt...
200 inlägg på bloggen! Kanske inte så mycket, men för mig låter 200 som en rätt stor summa! Haha, men jag är väl ändå rätt stolt över mig själv. Såå, ska vi fira med nåt eller? Jag kan inte riktigt komma på något, men om någon kommer på så säg till. Idébrist här. Och om någon vill bli fotad så får ni kommentera!! Är enormt fotosugen!

Close-up

Canon EOS 50D + Canon EF 50mm/1.8 II + Close-up filter +10 - +4 - +2 - +1

Some random pics on some random stuff

ph1: duk - ph2: gaffel - ph3: potatisklyfta - ph4: tapet - ph5: W från ordet WC - ph6: tomat - ph7: kryddor - ph8: linsskydd - ph9: från tidningen - ph10: låda - ph11: ljus - ph12: tidningshög - ph13: smycken - ph14: iPod - ph15: nyckel

Hemkommen och bortkommen

Kommit hem från distriktslagsträning!
Fast det blev inte riktigt någon träning. Satt utanför hallen i en och en halv timma och tränarna gick runt och jagade nyckel. Så till slut fick alla ringa sina päron som fick komma och hämta dom. Så ingen träning blev det idag, men imorgon då är det nya tag! Nu ska jag dra mig och hämta Lisa och vi ska kolla på en Division 2 match. Kisses

Vet inte varför

Vet inte varför, men denna bilden faller jag för. Den är ju ingenting speciellt alls, men jag gillar den..?

Svamp

Canon EOS 50D + Canon EF 50mm/1.8 + Close-up +10
Nyduschad och fin!
Är vad jag är nu. I just got out of the showeeeeeer. Så nu sitter jag här i min fina orangea badrock. Dock är den mammas, men jag snor den, typ alltid. Har idag under spanskan upptäckt en grymt bra låt enligt mig, och ja, jag är seriös. Jag gilllar den faktiskt! Här kan du klicka för att komma till den underbara låten. Om du går i spanska, så ska du lyssna på låten på lektionen, och sedan säga till din lärare att du lyssnar på en spansk låt. Min lärares reaktion blev att hon trodde att hon hängde med i musiktrenden. Men nejnej. Hon sa: Har du hört Shakiras nya låt Loca? Dock är den låten inte ny. Älskar dig verkligen Inger, du fyller upp mitt hjärta.

2 cool 4 school

Nu är jag förhoppningsvis i skolan. Kisses

For the moment

Jag borde plugga lite, men har verkligen ingen lust, men när har man lust att plugga egentligen? Jag har lust att dra iväg på en moppetur, utforska världen omkring mig. Men, skolan kommer alltid först. Så är det alltid. Kan inte lärarna låta oss jobba med det som vi behöver jobba med i skolan? Det är ju det skolan är till för.

Nu ska det minsann bli ändring

Moneymoneymoney
Okej, nu ska det bli ändring här då! Bloggen ska uppdateras minst en gång per dag. Men nu på senaste så har det varit så att jag har inte fotat, weird huh? Fotade senast för en vecka sen. Så idag drog jag mig ut, så långt som till trädgården och drog med mig kameran, jag blev nog rätt så nöjd med bilderna! Så de kommer upp inom en snar framtid! Denna gången lovar jag.

RSS 2.0