Pizzakväll


Ikväll förvandlas mitt hus till ett pizzapalace
Hela innebandylaget kommer för att äta pizza inför lite "get-together" iför Prag, som förövrigt är på måndag!!! Och vi ska så vinna allt! Ska bli så sjukt roligt att åka dit i en hel vecka. Jag har blivit lite exhalterad nu på senaste men det känns fortfarande så långt bort! Antar att jag taggar till på riktigt när vi väl kommer dit! Ska åka buss i typ ett dygn med P96 och F98! 75 pers på en buss... Jag undrar hur detta kommer funka haha. Hoppas alla har det gott, nu ska jag träffa min kära kompis som åker bort imorgon bitti! Puss


Just some Q's and A's


Det bästa med sommaren är...
Ingen skola, inga läxor, inga tider, inga måsten, massa sol och bad, träffa kompisar, fota, vädret (när det är fint), glassen, resorna, att gå barbent och barfota, att fylla år, att äta is, fira olika högtider, glädjen, maten, kläderna.

Vad skulle din alldeles egna Ben&Jerrys innehålla?
Vit choklad och vanilj i alla fall, mmm...

Vatten eller bubbelvatten?
Vatten!

Godaste bäret?
Egenplockade hallon. Men på kvällskvisten så brukar jag sitta och mumsa på blåbär, det är mitt godis!


Raka skallen eller alltid leva med hästsvans?
Alltid leva med hästsvans. Skulle aldrig klara av att raka mitt hår. Eller skulle jag? Växer det ut snabbt? 

Viker eller knycklar du toapappret?
Jag mixar alltid, gör olika varje gång! Typ viker först sen knycklar ihop det haha.

Bästa åkattraktionen på Liseberg?
Kolorado helt klart! Kan åka flera gånger om! Annars slänggungan, flumeride eller balder!


Vad finns alltid i din väska?
Plånbok (körkort, bankkort, pengar, biobiljetter, toffsar, presentkort), paraply, necessär, iPhoneskal, hörlurar, busskort, penna, sudd, solglasögon, kortlek, nässpray, lypsyl och eventuellt nycklar. Sen har jag alltid telefonen i fickan!

Om mig

Namn: Lovisa
Född: 6 Augusti 1996
Från: Göteborg

Musik: Oftast allt med lite fart, utom dansband
Film: All about Steve, Mean Girls, Harry Potter, Sex and the city, 
Tv-serie: Gossip Girl, South Park, How I Met Your Mother, Family Guy, Allt på Disney Channel hihi, Big Brother, Simpsons
Personlighet: Lat, omtänksam, lugn, nyfiken, glad, positiv, galen, hemlighetsfull, fantasifull, kramgo, snabb
Annat: Fota, mysa, leka, nattmänniska, musik, sommar, frihet, närhet, iPhone, keps, filt, skor, moppe

Kontakt:
[email protected]


INSTAGRAM: LOVISAAS
TUMBLR: LOVISASJOGREN.TUMBLR.COM


Midsommar




Inte varit hemma så mycket på sista tiden!
Det är därför jag inte har bloggat. Men midsommar har passerat och här kommer mucho bilder från det! Vi var hemma hos min familj. Emma och jag fick lite smått panik över att vi inte hade några midsommarkransar så vi gick ut och plockade blommor och blad (en miljard hoho) för att sedan göra våra egna fina kransar. Har faktiskt aldrig gjort en innan men det blev ett bra första försök tycker jag! 

Tacos


The perfect taco over here!
Dagens middag då. Ingen vill höra om min dag idag (förstår inte ens varför jag skriver om den i vanliga fall) för den var väldigt tråkig. Sova, begravning och jobba lite. Sen gossip girl på det! Gott! Världens roligaste tjej checkar ut, ciao!

Picknick


Idag har jag picknickat!

Det var väldans mysigt må jag säga. Blev en moppetur överallt eftersom vi skulle hitta en fin äng eller något att vara på, så vi åkte moppe runt i typ en timme, och hittade ingen äng. Så vi gick till gamla hederliga här-kan-man-alltid-vara platsen och satt där istället! Fotade lite, käkade lite, lyssnade lite på musik och umgicks. Sen var jag såklart tvungen att gå till tandläkaren så jag fick sticka hem. Måste bara säga att jag totalgillar nedersta bilden på hennes kamera! I like a lot.

Lämnar skolan för gott

Nu har jag lämnat min gamla skola för gott
Jag vet inte riktigt hur jag känner för det. Är det bra? Är det dåligt? Kommer jag sakna min klass? Varför? Jag tror det är bra att jag slutar där. Skolan var väldigt dålig och det fanns många idioter som gick där. Så det känns verkligen skönt att inte behöva gå tillbaka dit och genomleva ännu ett år. Men min klass, åh vad jag kommer sakna dem. De är de mest underbara, fantastiska, kreativa, fantasifulla, gosiga, kramgoaste människorna någonsin. Kommer sakna alla något enormt. Har nog gått i den bästa klassen någonsin. Det bästa hade varit om alla hade fortsatt på samma linje och samma gymnasium så vi fortfarande hade suttit ihop som en klass. Men nu ska vi alla separera och jag kommer kanske inte träffa några på flera år. Det känns hemskt. Men vi hade som tur var våran klassiska kramcirkel innan vi lämnade skolan, och alla fick massa gosiga kramar! Love kramar, det är det bästa någonsin. Kramas mycket, det mår man bra av! Kommer sakna er klassen, puss
 
Bilderna är jättekonstigt redigerade, och jag vet faktiskt inte varför. De ser rätt konstiga ut, men jag var trött och orkar inte ändra på det nu hihi. Pusselipuss

Gött häng @ beckiz place

Hängde hos beckiz igår med några brudar! 
Det var en trevlig kväll! Och förresten, den som sa "Lek inte med elden" har aldrig gjort en enhörningshorn av stearin. Lovisa the unicorn på bilden längst ner! Och ja, det är min vackra telefon på översta bilden. Den är helt krossad och fy farao för det. Ska kanske fixa det i veckan, så att jag kan se på den igen! Åh grymma värld, krossa aldrig min älskling igen. Och jag ska undvika att tappa den i framtiden. Peace out!


Skolavslutningar och så

Nu har jag inte bloggat på några dagar!

Fy skäms på mig, men jag har faktiskt inte varit hemma! Har äntligen slutat nian, wihooo! Och har sovit hos kompisar osv så därför har bloggen tyvärr hängt tom! Men mina senaste dagar kortfattat:

Spex (grymt), sovit hos beckiz, hängt hos beckiz, plattat krulligt hår, slutat nian, varit på hemliga festen, stuckit från hemliga festen eftersom någon kastade vatten på ljudanläggningen och musiken försvann. Tack för det..

 

Nu ska jag hänga med några kompisar och fira att skolan slutat! Pussss


Med pappret framför mig

Som sagt gillar jag att måla, men inte är det min talangfullaste (är det ens ett ord?) sida. Men har börjat mycket nu på sista tiden (idag och igår haha), så får väl se hur allt detta ser ut i slutet av sommaren! Förresten så står det DREAM på den färgglada bilden (lite sådär hidden message hihi)!

SC: Feelings - Tävlar

Tänkte vara med i denna tävlingen där man kan komma med i Sunday Challenge, och märkte att det var senaste dagen imorgon att anmäla sig, så jag hann inte kläcka en vinnaridé! Men jag totalt älskar denna bilden eftersom den utstrålar så mycket känslor, och det var det sista stora vi gjorde med våran klass (resan till Danmark), så bilden väcker även känslor för mig. Glada och positiva Lovisa vill ha med en glad och positiv bild!! :))

Tävlar även här med denna bilden och temat är glädje! Skulle villa vinna det här!


Emma igen



Sitter med jordgubbar i handen
Sommaren är på väg. Man känner det verkligen när jordgubbarna kommer fram och läxorna försvinner, solen bränner och man med vännerna hinner. Väldigt fin och kort dikt av mig. Sen funderar jag på en sak. Ska man köra på blonda slingor eller något sånt i sommar? Känns som det fungerar bra på språkresa och det blir somrigt och you name it! Man fattar grejen i alla fall. Så det är min fråga som jag ställer till alla och ingen. Nu ska jag återgå till min mat. C ya!

Världens sötaste


Vilmer (kanske Wilmer?) från Williams student! Han är min syssling, tror jag! Haha, är inte så bra på det där med släkt.

Passade på att knäppa ett snabbt foto på sötaste pojken för några dagar sen!
Jag verkligen älskar bebisar. Deras stora söta ögon och deras små händer och fötter. Man vill bara klämma och känna och pussa på dem. Men nog om det! Nu ska jag snart bege mig mot skolan. Idag är sista hela skoldagen när vi har riktiga lektioner. Känns förjävla skönt! Och så slutar vi på fredag. Bästa ever. Men kommer sakna min klass något enormt, alla störda små söta konstiga människor i min klass. Men hoppas att man ses i framtiden i alla fall! Börjar om en kvart, ciao!

Några frågor och några svar

Jag älskar:
- Sprayflaskor och kepsar
- Att mysa
- Att upptäcka nya saker
Jag hatar:
- Att slå till armbågen och få värsta stöten i hela armen
- När en bil åker i en vattenpöl och man själv går bredvid. Det slutar aldrig bra...
- Stress
Jag är rädd för:
- Spindlar
- Getingar/Bin/Humlor/Svartgula saker som flyger
- Framtiden

Jag avgudar:
- Mig själv
- Mamma
- Min iPhone

Ibland brukar jag:
- Komma ihåg mina drömmar
- Använda ordet idiot eller as mot folk jag gillar
- Spendera alla mina pengar på mat (forever matvrak)

Mina bästa ämnen i skolan är:
- Matte
- Musik
- Hemkunskap/Engelska

Annan fakta:
- En hund skulle inte sitta fel i mitt liv
- Jag kan inte måla bra men älskar ändå att göra det
- Jag har haft världens sämsta lärare genom tiderna i spanska i fyra år, och en i SO ett tag, men jag tror han fick sparken för att vi klaga så mycket!

I slottskogen



Canon EOS 50D + Canon EF 50mm/1.8 II
Gosiga Emma från slottskogen för några dagar sen!
Åh det var så fint där, typ. Eller vi hade lite problem med att hitta runt överallt, för som riktiga göteborgsbönder har vi inte riktigt kollat runt överallt. Men vi hittade lite skog och lite sol och lite plats och till och med en ekorre! Den blev dock väldigt rädd så fort jag försökte närma mig den med kameran.. Jag blev också rädd för jag har hört att ekorrar är väldigt ilskna av sig. Menmen, jag lever ju iallafall!

HTTP://BYCLARAMW.BLOGG.SE


Tycker veeerkligeen ni borde checka in bästa Claras blogg!!! Hon har alltid bloggat och jag har alltid följt henne och så fort hon inte bloggar får jag abstinens! Så nu ska ni kolla iiinnn!!! Klicka häääärr!!!

På promenix


iPhone 4s + Pixlromatic

Med egna ord

Fotografera. Musik. Sång. Innebandy. Shoppa. Mat. Elektricitet. Hår. iPhoneberoende. Redbull. Moppe. Keps. Glad. Trafikerad. Chill. Åtta. Rosa. Mysig. Gosedjur. Listor. Tatuering. Kärlek. Vissla. Dansa. Mjuk. Lycka. Mintgrön. Överraskningar. Oseriös. Bokstäver. Radio. Solbränd. Frihet. Modig. Blåbär. Röd. USA. Kramar. Barndom. Vänsten. Nittonhundranittiosex. Ungdom. Naturlig. Matematik. Blogg. Drömmar. Fest. Glitter. Pussar. Parfym. Bensinlukt. Trummor. Hallon. Media. Hundar. Hollywood. IT. Radio. Sexton. Lösa. Päron. Mash-up. Tumblr. Klistermärken. Beröring. Ge. Chock. Sprucken. Glädjetårar. Förkortningar. Ananas. Frisyr. Converse. Göteborg. Leva. Disney. Vit. Apelsin. Rocka. Softilera. Ett.

"Hangning out, making out, sneaking out, freaking out"

Mäktigt

Hemkommen från Timbuktu på Liseberg
Jag måste säga att jag tycker att han var grymt bra! Alltid gillat honom, och gillar honom fortfarande hihi. Men som vanligt på en konsert så ska alltid någon bredvid en vara helt vrickad osv, men det är okej, för det blir ett samtalsämne senare! Dags för mig att sova, eftersom min bror tar studenten imorgon, och de ska ha champangefrukost hemma hos oss. Early morning rise! Typ halv fem eller något.. Kul! Godnatt!


Having a great time

Dunkar musik på högsta volym
Inga läxor. Inga krav. Ingen skola. På fem dagar. Sen. Sen. Sen. Nästan slut. Ska glamma som en prinsessa i mina klänningar. På avslutningen, och på hemliga festen. Hmm vi får ju se hur jag ser ut då.. Kommer ju förmodligen upp bilder osv. Taggar Timbuktu, imorgon, Liseberg (bör man ta med kameran..?). Och som grädde på moset fick jag MVG i matte. Alla dagens goda nyheter där då. Dags för de dåliga (fast man brukar väl ta de dåliga först? Äsch, too mainstream for me).
Har tappat min telefon. Inte tappat bort, utan tappat, ni vet, så man får en sån där spricka genom skärmen. Det jobbiga är att det inte är en liten spricka. Finns nästan inte en enda del av skärmen som inte är täckt av lite glassplitter. Åh kära iPhone, har ju itne råd att reparera dig. Du var tvungen att lämna mina böcker idag och landa på stengolvet (typiskt) i skolan. Får lära mig leva med det och spara mina sista slantar!

Är även med och tävlar med denna bilden hos Alice och jag vill vinna detta!!

Är även med och tävlar med denna bilden hos Amanda där man kan vinna vanfri sak från tvspelsweb för max 200 kr! Hittade en sak för 219 kr så om det går skulle jag vilja lägga till 19 kr själv. Om det nu funkar vill jag vinna detta! Annars hittade jag en sak för 189 kr och det är detta!


Gör äntligen sista läxan på min skitiga skola


Jag har väldigt blandade känslor inför att sluta nian
Jag kommer definitivt sakna min klass. Min helt vrickade, musikaliska klass. Bästa klassen. Någonsin. Skolan däremot... Nja. Vi har haft så mycket problem under våra år på den här skolan. Våra kunskaper inom naturvetenskapen är väldigt låga eftersom lärare kommit och gått, och kan nu räkna ihop det till 5 lärare. 5 lärare på fyra år, varav en som vi hade i två år. Alltså fyra lärare på två år. Och på ett halvår på ett ungefär hade vi inte några NO-lektioner alls. Samma sak med tekniken. Där fick alla G, bara för att. 
Men nu sitter jag alltså här, men mitt absolut sista arbete på den här skolan. Underbar känsla. Verkligen. Dock slutar vi 15 juni och det är ett tag kvar, men man chillar med klassen och tar livet som det kommer!

Slänggungan

Canon EOS 50D + Canon EF 50mm/1.8 - På Liseberg för några dagar sedan

RSS 2.0