Brorsan tar studenten!


Och det är dags för bal idag!
Fick fota min bror och hans dejt plus ett par kompisar till honom! Det var jättekul men det kändes som de tyckte att jag tyckte det var jobbigt när det i själva verket var jättekul! Haha. Och alla var så fina åååh. Jag vill också. Nuuu. Ha en fin klänning, och en snygg kille, och ha svinkul, och åååh! Haha can't wait lixom! Nu ska jag återvända till mitt SO-arbete.... Yay

Plugga? Eller...


Insidan av Hjuviks Lounge
Yoyoyo folks!
Sämta anledningen till att inte uppdatera är skolan, det tycker jag själv, men nu blir det lite dubbelmoraliskt från min sida. Jag har inte bloggat för att jag har pluggat! Men eftersom jag är fotobloggare så är det mer okej eftersom man måste redigera en bild till varje inlägg oftast. (Btw så är bilden den enda jag har typ haha.)  det är ok för mig hihi. Men ändå inte. Ah ni fattar! Sitter alltså och pluggar nu! Gött med Ralle! (Raoul Wallenberg). Hade peeps!

Konserthuset


Dagen har spenderats i konserthuset!
Har nämligen haft konsert! Inte så värst roligt, det var obligatoriskt att vara med på den här grejen. Allt lät häftigt och så men ah det var inte så kul. Så nu sitter jag hemma och gottar mig med en milkshake! Mumsigt. Bilden är på Jacobs skor i Danmark!

Sjuk å så..


Fotades på klassresan - Pudding + grädde

Tycker att bilden är otroligt lik niiisan!
Om ni nu vet vem det är? Hon bloggar iallafall, googla henne så kanske det kommer upp något! Gjorde ett eget porträtt av henne i min pudding från Danmark (no offence asså). Orsaken till varför bloggen stått tom är för att lilla jag är sjuk, men just nu på bättringsvägen hoppas jag! Tror att jag blev sjuk efter coopertestet. Där ska man springa två kilometer på tid. Vi som sprang då hade så himla mycket tur att precis när vi ska börja springa så börjar det spöregna, hagla, åska och blixtra. Mysig dag helt enkelt!


På bryggan

Foto: Jag, Canon EOS 50D + Canon EF-S 18-200mm 3,5-5,6

Nyöppnat: Hjuviks Lounge

Om du har trakterna förbi Göteborg/Torslanda/Hjuvik, sväng förbi nyöppnade Hjuviks Lounge. Det ligger precis vid bryggan, man kan till och med ta båten dit! Grymt fint ställe!! (ojoj massa "smyg"reklam)

Här har jag alltså hängt idag lite! Fotat lite vid bryggan och så! Annars har jag chillat bara, väldigt intressant att läsa, eller hur? Dags att sova, tidigare än på länge. I går la jag mig vid tre, men jag kom ju hem kvart i tre också... Aja, godnatt fellahs!

I dessa lediga dagar

Här kommer tons of bilder från klassresan i Danmark. Lodräta denna gång!
Blev ju bara vågräta bilder i förra inlägget. Under dessa lediga dagar har man hunnit med mycket. Städat mitt rum, rensat i mitt rum, tagit blodprov, varit hos optikern (Ja, jag är glasögonorm, men oroa er inte, jag har linser), shoppat, bakat för försäljning osv. Haft det chill och varit lite cool och så.
Förresten så är det exakt TVÅ MÅNADER KVAR TILL SPRÅKRESAN TILL JERSEY! TAGGAAAAA!!!

Lite bilder från Danmark

Gustav på en upphittad sparkcykel

Några på stranden

Lisa & Astrid

Gustav, Jacob och Anton

Skulle först föreställa ett klassfoto men såklart kom Gustav ivägen!

Klassfoto

Astrid

Jag och några skrattandes på stranden

Astrid & Jacob myser tillsammans

Lisa, Clara och Desirée

Bättre än läraren


Känslan man får när man kan lösa ett mattetal som inte ens läraren kan lösa, den är obeskrivlig.
Dags för dagens historia. Mattelektion. Ingen för något som vanligt, men så sitter jag och Vendela där och jobbar flitigt. Feel the mattenördpower. Och så kommer läraren in i klassrummet, sätter sig vid katedern och börjar prata med mig och Vendela. "Kan ni lösa det här talet?" "Vet inte, kan väl prova" - "Löser ni det får ni MVG". Så vi sätter oss och klurar. Två lektioner senare kommer vi med svaret till läraren efter att ha sökt upp henne. Nu hoppas vi på det välförtjänta MVGt. Bilden är på Clara från Danmark!

Vilken underbar resa


Det var en underbar resa till Danmark!
Kan berätta litekortfattat med beskrivande ord om vad vi gjorde. Badade i "badpalatset". Gick på stranden. Red på stranden. Fotograferade solnedgången. Umgicks. Shot-game. Femkamp. Spelade kort. Lagade mat. Åkte buss, tåg och färja. Promenera. Badade lite till. Men mest av allt så älskade jag att vara där med min underbara klass! Har helt seriöst den bästa och mest cp klassen man kan ha. Det äger må jag säga.

Är även med och tävlar med denna bilden i denna tävlingen!

I'm home again


Nyligen hemkommen från Danmark!
Har haft en otroligt mysig vistelse med min klass. Och allt var så mysigt och sjukt roligt! Kommer antagligen komma upp rätt mycket bilder och så! Kan typ inte beskriva med ord hur kul det var, och hur underbara min klass är. Den stora frågan är nu: Hur många kommer komma på mattenationella imorgon klockan 8.00? Gissar på 19/26, ändå rätt många av klassens medlemmar. Nu ska jag duscha och sen lägga mig i min alldeles egna säng och sova! Tidigaste jag lagt mig på länge, har lagt mig runt 3-4 i tre nätter nu haha! Ha de!

le Danmark

Nu bär det snart av till le Danmark!
Spännande må jag säga. Är väldigt exhalterad till denna gudomliga resa utomlands. Speciellt när den skall upplevas med min fagra klass. Jag får definitivt inte glömma någonting som är viktigt att ha med. Funderar även på att omvandla mina jeans till ett par shorts. Hoppas att denna förvandling går fantastiskt bra. Nu ska jag skriva normalt igen! Men Danmark ligger runt hörnet, så snart kommer vi!!! Taggataggataggataggataggatagga!

Det du inte visste om mig

- Om jag skulle byta liv med någon för en dag skulle jag byta med Svampbob eller Nalle Puh

- Jag totalt älskar sprayflaskor

- Jag är en av de få som faktiskt gillar matte

- När jag sätter alarm på morgonen sätter jag det alltid på ett "ovanligt" tal, så som 7:02, 7:21 osv

- Jag älskar min moppe och skulle aldrig orka börja gå varenda dag till skolan igen. Moppe forever ♥

Sova och äta

Det är två saker jag tänker på dagligen, sova och äta.
Mat är typ i mitt huvud heeeela tiden. Jag är ett sånt matvrak och äter allt jag får tillgång till typ. På tal om det tänkte jag gå och hämta lite choklad nu! Det skulle sitta fint. Och förresten så tittar jag på de missade Big Brother avsnitten och måste säga att jag älskar att Lars måste säga Flash. Det typ gör min dag. Får inte missa livesängningen idag heller! Ha det gött kompisar! :)

Från trädgården

Tog en vända i trädgården och fotade i stort sett allt jag såg!
Så här är lite olika bilder från min trädgård och lite från mitt köksbord! Gjorde beep-test idag, första gången. Jag var den enda i hela laget som inte hade gjort det innan, haha. Men det gick helt okej, jag fick rätt svårt att andas (astma..) men jag tog det som det kom! Nu ska jag redigera mera bilder från min trädgård, blev några rätt häftiga tror jag! Haha.

Godermorgon


Godermorgon allesammans!
Hoppas ni har sovit gott och att ni som var på maskinen fick det fett! Hörde att det var bra. Själv sitter man här en lördagsmorgon klockan nio och är vaken?? Låter ju sådär bra men det är ju såklart innebandy som ska spelas och huset lämnas kvart i tio för avfärd mot hallen. Det är någon grej med distriktslaget för 95or som vi ska vara med på typ. Har inte riktigt fattat grejen menmen.. Bilden är ju såklart på Astrid då! Sjukt söt. Känns som jag typ spammar bilder på henne. Hmm jag ska försöka ha lite variation i framtiden!

Astrid igen!

Astrid - Canon EOS 50D + EF 50mm/1.8

Redovisningar hit och prov dit

Söta Astrid från igår!
Håller just nu på med min SO-redovisning. Man ska jämföra en film/låt/bok med en religion typ. Jag har valt Lejonkungen för det är typ min absoluta favoritfilm av alla filmen som existerar i hela världen! Bästa eveeeerr! Om du nu inte har sett den, vilket jag veeeerkligen hoppas att du har, så gå och se den på direkten. Nuuuuu! Jag ska fortsätta med min redovisning. Ciao

Det klirrar i klasskassan

Jamen då var dagen avklarad!
Fotade astrid idag, väldigt spontant bestämt faktiskt. Hon frågade, jag svarade. Sen ba: Ska vi köra nu? Och sen yes så stack vi iväg! Bilden är från dagen, och det kommer komma mycket mer bilder därifrån. Ljuset var så sjukt fint, dock lyckades jag inte bemästra det på bästa sätt, men det blev bra ändå! Astrid är så sjukt söt också. Hade föreställning idag också med klassen, vi tjänade moneymoney. Det klirrar i klasskassan! Ska iväg med klassen till Danmark om två veckor också! Skall bli väldigt spännande, äventyrligt och intressant faktist. Och roligt då också.

Innebandyhelg som vanligt

Göteborgscupen var det som gällde i helgen!
Vi kom tvåa! Så det var väl bra iallafall. Bilden är från när vi tog SM-brons i början på april. Pappa har tagit den! Haha asså innebandyn är ju typ överallt eftersom det är typ den enda jag gör. Men nu är det träningsuppehåll i två veckor, men ska ta lite löpturer då och då. Ha de allesammans!

RSS 2.0