Budapest dag 5 (+ kväll dag 4)

Sista kvällen i Budapest spenderades på en bar som var supermysig!! Det var nog bästa kvällen av alla. Alla som var där var sköna och trevliga och livet var bara gött. Dagen efter lämnade vi rummet vid 9 och åkte med taxi till flygplatsen, åt lite, köpte lite godis och stack hemåt. Somnade snabbt hemma sedan, resan gjorde mig trött. Men det var värt det, 100%.

Budapest dag 4

På den fjärde dagen i Budapest så åkte vi till Széchenyi Thermal Bath vilket är ett av de stora spa-ställerna i Budapest. På metron hittade vi en hållplats som hette Bajza Utca (utca är typ som väg/gata). Omogen som man är tyckte man såklart att det var jätteroligt. Vi kom sedan fram till spat och det var som en stor labyrint. Som tur var hittade vi några svenskar som förklarade vart man skulle gå för att komma till badet. Det var jättestort där inne!!! Först en stor utomhuspool (eller typ tre) och sedan fanns det typ 30 pooler i olika temperaturer och storlekar på insidan. Själva husen, arkitekturen och inredningen var så fint/fina/vad det nu blir. Åker gärna dit igen och chillar.

Budapest dag 3

På tredje dagen i Budapest så shoppade vi och fortsatte att utforska staden. Jag köpte kläder och åt god italiensk mat. Det är ganska förvånande hur många italienska restauranger det finns i Budapest? Tänker att det borde finnas fler ungerska restauranger men nej? Fortsatte med att äta en bulle på rulle (!!!). Varför finns inte det i Sverige? Underbar ju. Åt även på en pasta bar, så man får bestämma precis vilken pasta man vill ha, vilken sås, vilket kött/kyckling/fisk/what ever, vilket tillbehör osv. Samma fråga igen, varför finns inte det i Sverige? Ska så öppna om jag får mycket pengar i framtiden.

Budapest dag 2

Dag 2 i Budapest. Vi turistade hela dagen och åkte hop on-hop off buss. Såg stora delar av staden och allt var så himla fint. Hittade även "en" bänk som verkligen hade passat i Sverige. En bänk gjord av stolar bara, som man ser på andra bilden. Ingen kränker det personliga utrymmet, perfekt för Sverige <33

Budapest dag 1

Har precis kommit hem från Budapest med mina vänner och det var sååååå bra. Jag hade verkligen lägre förväntningar på staden, men det var så mycket finare än jag kunde tro. Allt var så billigt och det var helt underbart. Var dock sjuk första dagen så låg inne och såg på film, men utöver det var allt fantastiskt. 
 

Vandring i Trysil film

Titta i HD!!

Superblodmåne

Lyckades fotografera superblodmånen mitt i natten!
När var detta? Typ en månad sedan? Lyckades i alla fall få med superblodmånen på bild. Jag orkade faktiskt inte ta min systemkamera, så det fick bli min fina lilla kompaktkamera istället, men det syns ju på bilden och det var mitt mål. Var så otroligt trött (inte så konstigt när man satte klockan på typ 4?) så gick i princip ut, tog en bild, och gick å la mig igen haha.

RSS 2.0