Spegeln vs. kameran


Förlorat starbucks-oskulden!


Dold talang!


Jag kan lösa rubiks kub! Didn't see it coming? Heheihihihoho jag äger!

 


SM tredje året i rad! Vi är historiska

Wooop vi äger ju dåå!
Falun tredje året i rad! Vi äger! Och vi har gått vidare dit tre av tre år, we are awesome! Även om vi inte spelade vårat bästa, lyckades vi ändå gå vidare! Woop! Och det är bara de åtta bästa lagen i landet som går vidare! Såå, hete we go! I mars smäller det! Blev överdrivet många utropstecken men stå ut med två till! Puss!

Dagens snöaktivitet


Tack mamma jag älskar dig också


Får sms medans jag dömer: "Jag är på sats, w på innebndy. Jag är hemma vid 12- halv ett". Så nu sitter jag här utanför dörren. Utelåst. Tack mamma! Ska sitta här i en timme till och som plåster på såren har det börjat snöa! Love life sometimes!

 


Beach 2012

Åh hittade en underbar bild på Astrid, Lisa och Clara från skolavslutningen! Love it!
Vill ha sommar nunununununununununununuu! Taggar redan inför beach 2012! Nästan iallafall. Eller asså inte träningsmässigt lixom. Man tänker alltid såhär: Nu ska jag träna så att jag blir snygg på sommaren! Fast så blir det inte så. Slut på historian. Men får väl se hur det blir med det där sexpacket som finns där inne. Kanske kommer det att kännas (dock ej synas!!) till sommaren? Får väl se då. Ska kanske på språkresa också! Ska bli grymt kuuuuul! Killaaaar i stora lass (hehehe jag bara skojar, eller?).


Fullt upp

Känns verkligen som om jag har fullt upp just nu
Imorgon ska jag döma, imorgon ska jag träna småttingarna. Småttingarna ska dock bli väldigt roligt! Döma är en annan sak, jag ska sluta. Man blir typ rädd och sånt efter matcher för att alla är så kaxiga och så haha. Finns det ingen som är lite sportslig eller mänslig som förstår att domaren också kan göra fel! Hallå eller, visst äger jag på allt (obviously), men jag gör ju misstag jag med, eller? Dissa innebandyn nu och lev! Jag har mått jättebra på sistone och bara levt i nuet! Gör det du med (Rebecka.....)! Allt blir så mycket bättre.

Färgat håret!


Haha Gud vad många egobilder som kommer upp här på bloggen! Ska fixas inom kort eller något, ska göra något olagligt (buuuusigt!!) så kanske allt fixar sig? Får se hur ljus framtiden blir! Tills dess, stay tuned! Kommer ju upp massa superfina (!) bilder på mig, och vem vill missa det? Om jag var du skulle jag inte vilja missa det! See ya later, aligator. See ya soon, baboon. Osv. Puss

 


Vad ska man göra när man fryser inomhus?


Teenagerposts - story of my life


Här checkade jag in tidigare idag!

Var på öppet hus på Polhemsgymnasiet och det verkade grymt bra! Skulle gärna gått där om jag kom in. Lite höga intagningspoäng, woouups. Får väl jobba på eller något, får se!

 


Oh happy day

Snart är första skolveckan över!
Grymme göttans skare bli att ha helg! Oooch som grädde på moset så ska vi spela match mot Frölunda imorgon! Jag blev så jävla lycklig när jag fick veta att jag fick spela. Frölunda är det sämsta laget i serien och sist vi mötte dom gjorde jag fyra mål, och jag är back! Fatta grejen lixxxx. Best feeling evuuuur! Oooch måste säga att jag är grymt stolt över mig själv, för idag har jag pluggat!!! Gick faktiskt riktigt bra, dock tog det två timmar och jag är fortfarande inte klar men äsch, ni får se resultatet någon gång in tha future! 

Jag mår bra idag, känns amazing!

Första skoldagen

Dagen var precis som en vanlig skoldag. Inget intressant att berätta tyvärr. Har fått en ny NO-lärare! Han verkar grymt bra. Over and out!

Hemma från Karlstad!


Canon EOS 50D + 50mm/1.8 - Susanna
Kom dock hem från Karlstad igår
Men ja, SM var det ju. Och fyfan vad vi är dåliga, men jag gillar oss ändå! Vi vann en enda match, mot östergötland, och Stockholm vann hela skiten! Däremot på killarnas sida så gick det grymt bra! Göteborg slutade som tvåa i hela Sverige. Och det är aaazzuuumm! Skrek som fan där på deras matcher. Man kan ju inte förneka att vissa såg bättre ut än andra, och det var lite svårt att fokusera, men det rullade på ändå! Skola imorgon, thumbs down.

@ Karlstad för SM

 

 

 


Wanna help?

Klicka in dig här och gilla min kommentar! Då får jag kanske ännu mer läsare! Lets hope for it!
Idag ska jag på ungdomskamp på laserdome med stadslaget! Och jag älskar laserdome. Så jag ska vinna!! Tävlingsinriktad tjej gör sig redo. HERE WE GO!

Fotojobbet

Det var jätteroligt idag!
Jag hade ju ett fotojobb dåå, närmare bestämt mitt första riktiga lixom. Det var på mammas jobb men det var ju ändå lixom riktigt. Fotade personalen var för sig och sen ett gruppfoto. Blev typ som skolfoto haha men det var roligt! Jag är snällare än alla dumma skolfotografer som ba tar ett kort och ba: Ah nu är det bra. Så det var ruuuuligt. På torsdag drar jag till Karlstad för stadslags-SM. Representerar Göteborg då såklart. Heja på oss! Vi ska vinnnaaa!

@ Första fotojobbet evur!

 

 


RSS 2.0