Heart me


Var vid havet tidigare idag
Och ni som bor i Göteborgsområdet kan ju förstå vad det innebär. Det totalt spöregna. Låt mig berätta. Jag blev väckt kvart i tio. Jag vet, kvart i tio? Men ska man till havet ska man dit tidigt. Och vi stack kort därefter. Vi har precis kommit till stranden och packat upp allt. Känner droppar på kroppen och regnet faller strax därefter från himlen. Alla på hela stranden drar sig under tak. Där står alla och väntar på att regnet ska sluta. Själv drog jag av mig kläderna till bikini och stack ut i regnet! Kanske tio minuter senare slutade regnet och då tänkte vi "men det här funkar nog". Så fel vi hade. Men smarta är vi, så vi såg "Oj nu kommer regnet snart". Så vi packade våra grejor och stack därifrån, och på vägen till bilen kom regnet!

The best makeup a girl can wear is her smile

Vid denna tiden är jag på fysen!
Jag tränar förhoppningsvis för fullt!

Eftersom jag fyller år om en vecka....


Jag har precis...


Läst klart denna tidningen!
Tänkte sätta mig och redgera bilder från igår, men vet inte om jag hinner/orkar eftersom fysen börjar om en timme. Igår så åkte jag skateboard med Lisa. Vi är ju så grymt bra på det! Kamerans minneskort blev rätt fullt i alla fall, man får väl hoppas att det blev något bra kort :)

Skål!

Sitter hos Lisa och dricker hallonsoda. Puss


Firande på styrsö och på restaurang

Från igår när Johanna fyllde år!
Tog vagnen till Saltholmen, båten till Styrsö och smaskade tårta. Fotade och lekte lite. Tog båten tillbaka, vagnen till stan, bussen hem. Alla fixar sig och ses på restaurangen. Och vi hade det så kult på restaurangen. Sen sov vi hos Johanna! Idag vare havet igen då. Fast nu badade jag. Det var verkligen jättekallt! Men man vande sig, typ.

Födelsedagsfirande

Jag kommer inte blogga så mycket idag/imorgon
För idag sak jag sova hos Johanna, hon fyller också år. GRATTIS JOHANNA! Sen imorgon drar jag nog till havet med la familia. Var vid havet idag med några tjejor, vi var vid styrsö. Mysigt var det! Hade gjort picknick och allt! Senare idag drar vi till Jensens Bøfhouse. Hoppas verkligen dom kommer in och sjunger för henne haha vad roligt det skulle vara!

Onsdagen den 27 Juli

För det är väl onsdag va?
Jag har så otroligt svårt att hålla reda på dagarna nu när det är lov. Har hoppat en dag i förvag innan, och nu är det tvärt om. Går inte så bra för mig att hålla koll. Borde kanske lyssna på Fridaylåten på fredag så håller jag koll. Hon räknar ju typ upp alla veckans dagar. Kanske lär mig så småningom!

Gissan #4

Det enda jag kan skriva är att jag lever!
Min dag är ju inte direkt det roligaste att läsa om? Typ jag var med Johanna och Michaela. Ni bara: WOOOOW! Och sen åkte jag moppe igen. Och förresteeennn!!! En sak jag är överlycklig över! Jag har bytt moppekurs till 4 Augusti istället för 26! GRYMT VA? Då kan jag förmodligen köra första dagen till skolan! YAY! (Ni bara: WOOOW igen...)


Vet inte om jag har laddat upp denna?

Fast jag tror jag har det!
Men jag laddar upp din igen, (dock ganska uppenbart), för er som inte har sett den! Har nämligen rätt så mycket bildbrist på grund av det pisstråkiga vädret! Men jag ska se om jag kanske ska fota vatten om någon dag eller så! Man får se vad man hittar på när vädret suger!

Tävlar

Tävlar både här
och här
och här
och på tvspelswebs facebooksida. Där är temat grönt och jag skulle vilja vinna detta!
och här där tävlingen är i samarbete med canvaspicasso

Jag är matte igen

Sitter och klunkar i mig te
Passar även en hund vid namn Hubbe. Honom har ni redan sett antingen här eller här. Han springer upp och ner för trapporna och är avundsjuk på mamma och pappa när dom kramas. Sällskapssjuk, är han också. Men en stor favorit. Känner mig grymt duktig eftersom jag tar massa promenader med honom nu! En varade till och med i en hel timme, slå det du! Borde sova, men är rätt pigg ändå.

Såg Harry Potter och de vises sten igår hos Lisa! Grymt söta är de allihopa när de typ var 12 år. Och målbrottet har de inte kommit in i heller. Den blev film 2001. Kan du fatta? Och nu, 10 år senare, är allting slut. Sista filmen har kommit. Rätt trist att inte kunna längta efter någon mer film, men man får väl längta efter Breaking Dawn part 1 istället! Och såklart part 2, när den ska komma!

När man har tråkigt

Använder man nagellack till att göra en jättefin fjäril. Och nu bär det av mot fysen! Pusselipussar!

tjenare!!

lisa lundin här! hoppas allt är bra med er, sjävl mår jag bara bra, lite hunduvärk bara. men det är sånt man får ta om man är en människa som är jävligt bra! jag kan ju förså om ni aldrig får det för ni är antgligen inte lika bra som jag är.... men det är okej :) det är bara att kämpa på:D men nu ska jag dra, jag ska nämligen på fysträning nu! 
en ni får ha det så bra så kanske ni kan få ett inlägg från mig igen någon dag!!! 
PUSS på er :)

en ganska gammal och lidande bild på mig! :) PUSS


Live, love, laugh

Canon EOS 50D + EF 50mm/1.8 II

Från fotograferingen på mig själv

Här är lite udda bilder på mig själv!
Menmen, det som jag ser i bilderna är inte uddhet (jag vet att det inte finns ett ord som heter uddhet, men det var det närmaste jag kom min uppfattning (?)) utan jag ser glädje. Haha jag kan inte klara av något sånt här utan att göra en min på bilderna. Det är säkert 75% som är miner, hihi. Kanske därför majoriteten inte blev särskilt bra?

Hur du skapar lycka

Riktigt enkelt svar!
Du bara, helt enkelt, skaffar dig en kamera! En du kan älska i år och dar då, så att den får många fina kompisar, så som objektiv, blixt, filter, fjärrutlösare (för att kunna ta jätteroliga egopics!!), väska, jaa, allt möjligt! Dags att börja spara, eller vad säger du?

Morrn morrn!

Assåå aah! Den nya designen är alldeles strax klar!
Men det är ju såklart det där lilla som inte vill göra som jag vill! Men jag försöker lösa det på något sätt.  Hoppas på att det går bra så jag slippet den här skitdesignen! Senare idag (förhoppningsvis) så kommer ett inlägg upp på min nya fjärrutlösare! Håller redan på med det men jag måste fota lite till bara. Och jag avslutar detta inlägget genom att säga: Godmorgon!

Ska man kalla det behind the scenes?

Finns väl bara en sak att säga? Man är som man är. En stor blöt kyss till mig för att jag är så cool.

Hur du får en god dricka - från kartong till mun

Först plockar du fram din finfina Pärondryck från Bob ur kylskåpet

Sedan (eftersom du är så smart) så har du redan lagt flaskor på kylning i kylen! En sådan tar du ut!

Sedan så häller du i Pärondrycken i en redan framplockad vattenflaska

Men du måste fortsätta. Du häller i det kylda vattnet i vattenflaskan oxå. Finns olika sätt att göra på men jag valde detta fina sättet, då man vänder hela flaskan (botten upp) och låter den stå tills den är helt och hållet tom.

Eftersom nu pärondrycken ligger i botten och vattnet inte gör det så är det dags att skaka. OBS! Se till att ha satt på ett lock för flaskan, annars kan mycket bli blött. Ett litet tips, bara.

Sen är din supergoda pärondryck färdig att drickas! PS. Förlåt för den dåliga bildkvalitén, ISOn steg mot 2000.

We just wanna make the world dance

Hoppas kunna bli klar med den nya designen snart!
Håller på med ny design, därav fotot, som är ett av många jag tog tidigare på mig själv med min nya (!) fjärrutlösare! Mer om den kommer sen. Men iallafall... Ingen av bilderna blev ju särskilt bra. Jag gör mig inte direkt bra på bild hoho. Inte riktigt min grej.

I ett hus vid skogens slut

Canon EOS 50D + EF-S 18-200/3,5-5,6 IS


Det är hårresande!


Min största önskan sen jag föddes var att skaffa en hund. Min mamma är allergisk.

Canon EOS 50D + EF-s 18-200/3,5-5,6 IS

Jag undrar verkligen hur mitt lag klarar av detta? Jag var ensam på fysen igen! Haha världens lataste lag eller vadå?


Istället för Buddy


Walla! Fotbollsmatch i förrgår va!
Jag och Emma och Hubbe (hunden på bilden) var ett lag (fast hubbe ville inte vara med så det blev bara jag och Emma till slut). Och sen Douglas, Erik (8) och Carl (6) i ett lag. Vi är alla kusiner. Tjoballaboooo. Matchen slutade 10-9 till dom hoho. Idag har jag och Emma spelat kort. Undrar när ag skrattade så mycket senast. Hur kul är en omgång svälta räv egentligen? Egentligen ett pisstråkigt spel. Menmen nuuuuu blev det så jävla roligt! Fys nu, puss

Tema: Rött

Tvspelswebs tävling igen!
Temat är rött! Jag skulle vilja vinna detta.
Motivering: Rött är kärlekens färg

Gissan #3

Äntligen
har Emma kommit hem! Åååh har saknat henne så, hon har varit borta i typ två veckor. Välkommen hem till henne! Hon kommer hit senare när min bror firar 18 år med släkten. Puss

Always stay calm, and carry a wand


Jag har blivit tillfällig matte

Detta är Romeo
Michaelas dvärghamster. Passar honom i en vecka för att hon är i Italien! Och det är ju svårt all låta bli att fota en så gullig varelse, även om han biter mig ständigt. Senare idag kommer farmor hit, äntligen! Hon bor i stockholm så jag träffar henne vääldigt sällan. Men idag kommer hon, tjoho! Och jag vet inte om jag har sag tdet eller inte, men jag har hittat en moppekurs! Har precit fyllt i papprena till det. Ska dunka musik nu, höres.

Min telefon är frisk och tillbaka ♥

Fick för några dagar sedan tillbaka min telefon!
Fast började använda den igår, då jag lyckades ladda den (har tappat bort laddaren, typiskt). Så den mystiskt, borttappade (snarare bortglömda) telefonen återfanns till sin ägare, moi. Nu måste jag lyckas ladda den på något sätt också. Ett extra plus på att den är tillbaka är att jag har tillbaka mina superroliga filmer som endast fanns på telefonen. Dax att ladda över till datorn? Ja, men inte nu. Orkar inte, hoho.

En är ensam, två är ett par, tre är en folksamling.

Sommarlovet är på för full rulle!
Jag har absolut ingenting att berätta, för jag har inte gjort någonting alls! Känns rätt gött ändå, slapp sommarlov! Fast jag har hämtat en sak på scandinavian photo idag som jag hade beställt! Eftersom mamma och pappa hade köpt fel fjärrutlösare till mig (en som inte ens passade till min kamera, i själva verket passade den till deras kamera) så har han köpt en ny till mig! Snäll pappa jag har va? Så nu har jag en fjärrutlösare oxå! Känns bra, nu kanske ni får se lite ecopics framöver!

Presentinpackning och att göra-lista

Har precis packat in Williams paket!
Och jag har så otroligt bra humor, right? "Ja, du har rätt. Det är en fotboll" Jag ger honom alltid samma sak varje år. Vax. Klassisk, och bra present. Det använder han varje dag, och jag kan köpa det. Perfect. Sen har jag oxå gjort den att göra lista. Jag älskar att göra listor! Best thing ever! SÅ det blir sommarens planering. Majoriteten består av fotografering, men man får se vad vädret tillåter!

Tema: Kväll

Då tävlar jag igen!
Hos tvspelsweb! Temat är kväll och jag valde denna bilden (som jag förövrigt har visat innan). Jag skulle vilja vinna this!

Första åket

Då har jag avklarat första åket med min moppe!
Och guuuuuuuuuuuuud vad underbart det var! Ville bara åka mera, men det fick jag inte. Sura miner. Men bara att acceptera, eftersom jag hade glömt bädda min säng så fick jag inte åka lika mycket. Men gud jag kan inte vänta på att få köra den i trafiken. Hihi. På bilderna på mig så är bästa Michaela fotograf! Puss på henne!
Och nej, vi åker inte utan hjälm, som ni ser Michaela på bilden, vi satt bara på moppen och lekte lite haha, väntade på att pappa skulle komma hem så att jag fick åka förtsa åket, bara för att klargöra det! :)

Jag har en ny bebis

Här ser ni mitt transportmedel!
Jag vill bara kasta mig på den och köra iväg! Fast det får jag ju inte föränn jag fyller år. Suck. Nu gäller det bara att hitta en kurs, som inte är fullbokad. Alla jag har hittat hittils har varit fullbokade. Jag har dock hittat en 20-21 Augusti, men då är jag ju på läger med innebandylaget. Dubbelsuck. Nu ska jag bara lära mig allt om den, och skaffa en bättre hjälm!

For the first time

Då lägger jag ut dagens outfit för första gången!
Dagen har spenderats åt shopping, och moppekoll! Ska nämligen skaffa moppe, förmodligen min brorsas kompis gamla. Vi åkte och kollade på den idag och den verkade helt super! Fast sen skulle min brorsa åka och testköra den för att se om allt var okej, men då ringde hans kompis cirkus fem minuter innan och sa att moppen inte starta. Typiskt, eller hur?

Sen har jag ju då shoppat oxå, en heldag med familjen på stan! Vi åt på en resturang vid lunch och sen gick brorsan iväg till en kompis och jag gick med mamma medans pappa stack någonstans. Shoppade tre tröjor, men det känns lite onödigt att lägga upp bilder på eftersom ingen riktigt bryr sig om vad jag har på mig. Eller inte jag i alla fall! (Dagens nödvändiga info!)

Du gamla, du fria

Här kommer en bild på Sveriges flagga!
Nästan. Det är faktiskt mitt fönster.Fotade jag för jättelänge sen, eller typ januari. Men det känns som typ fem år sedan eftersom det var snö då. Allt jag har gjort med bilden är att sätta på kontrast och ett lager Solid Color som är gult. Sen vare klappat å klart! Just nu letar jag moppe (och moppekurs eftersom allt är fullbokat, suck). Hoppas jag hittar en fin som jag kan börja köra på/efter min födelsedag, 6 augusti!

En kväll med innebandylaget

Jag har spelat träskfotboll med laget!
Om ni undrar vem jag är på bilderna, så är jag tjejen med blå tröja där det står Tjejlyftet på! Färgade vs. Svarta (Lagfoton högst upp). Mamma har fotat (tyvärr därav den dåliga kvalitén eftersom hon hade råkat sätta kameran på TV (bländarprioritet) - med inställningarna 1/30 och ISO1600. U get it, right?). Men detta var i alla fall jätteroligt! Lera på högsta nivå! I love ♥

Det kan vara klurigt att få till en rubrik

Canon EOS 50D + EF 50mm/1.8 II


Bara en kväll i mitt liv

Från förra veckan


Jag ser det regnar, jag ser det regnar, det var väl tråkigt, tjohej

Det här är vädret för tillfället!
Kan man säga.. Det slutade för sisådär fem minuter sedan! Man kan kalla det tur, men man kan oxå kalla det otur. Lat som jag är. Vi har nämligen fys idag, och åska osv. passar lixom inte riktigt in på det! Men nu slutade det, så man får kalla det tur, eftersom jag i alla fall får motion! Have a great no-rainy day!

Det är enligt lag förbjudet för grisar att para sig på New Mexicos flygplats.

Canon EOS 50D + EF 50mm/1.8 II

Emmsan

Goodnight, fellahs!

På balkongen @ the hotel in Rhodos

Här är familjens balkong på Rhodos!
En bild från Rhodos, där vi har vårat spelbord! Mammas och pappas rosé + pringels + jordnötter och godis som inte syns på bilden. Det klassiska kortspelet. Chicago! Det spelar vi på varje semester! Höjdpunkt på semstern typ, haha!

Vänner är som en BH. Nära hjärtat och bra som stöd.

Här är på Emma och Gissan!
Och nu sitter dom på en buss påväg till Prag! Innebandycup nämligen. Dom får ha det toppenbra så får jag sitta kvar här hemma i Sverige och deppa ihop! Den här bilden har jag försökt ladda upp typ 50 gånger igår, men inget gjorde som jag ville! Det var då mitt onödiga fakta inlägg kom upp! Själv tycker jag det är jätteroligt att läsa sånt, men det gör säkert ingen annan, haha!

Onödig fakta = mitt liv

Visste du att...
"Varje dag ges 21 nyfödda barn bort till fel föräldrar."
"De flesta människor tillbringar 5 år av sitt liv i kö."
"En cigarett tar bort ca 5 minuter från en rökares liv."
"En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår."
"Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe. "
" Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser."
"Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag."
"Blåvalen har världens största penis, 5.5 meter lång."
"En räkas hjärta sitter i huvudet!"
"Kvinnor blinkar nästan dubbelt så ofta som män."

"Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder."
"Spermier skjuts ut i 40km/h"
"Shakespeare var ginger"
"Det finns 2 killar som har "Emma" som förnamn i Sverige."
""Dromedaren Alpotto Planerade Mord" är ett rätt långt palindrom." (Palindrom = en följd av tecken som blir likadan oavsett om man läser den framlänges eller baklänges)
"Om hitler inte hade dödat alla dessa judar hade det varit 23% fler judar i världen nu."
"Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet"
"Hela världens befolkning skulle få plats stående tätt tillsammans på Öland"
"Delfiner kan sova och simma samtidigt."
"21% av alla bilolyckor inträffar för att föraren somnar framför ratten."

"I filmen "När lammen tystnar" blinkar Hannibal Lector (Anthony Hopkins) aldrig."
"Hälften av alla män som växt upp på bondgårdar i världen har haft sexuella kontakter med djur."
"Den första datorn i världshistorien täckte ungefär 50 kvadratmeter och vägde cirka 5 ton."
"Det tar 45 minuter innan ögonen helt anpassats till att se i mörker."
"De flesta krullhåriga personer som går in på den här sidan blir stötta av den information som finns."
"Mer folk dör varje år av att en kork från champagneflaskor poppas på fester, än av giftiga spindlar. "
"En humla kan inte lyfta från plan mark"
"Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag."
"I USA finns det fler bilar än människor"
"En sorts hammarhaj kan göra abort bara genom att vilja det."

"Under romartiden bestraffades väldtåktsmän genom att de fick pungen krossad mellan två stenar"
"- 1 på 1250 män för att vara exakt - kan ejakulera enbart genom mental koncentration"
"Elefanter är det enda djur som inte kan hoppa"
"96% av alla kvinnor har fejkat en orgasm minst en gång i sina liv."
"Fulla myror ramlar alltid åt höger."
" Vid aktivt sex förbränner man 360 kalorier per timme."
"Bara en bok har tryckts i fler exemplar än bibeln, nämligen IKEA-katalogen."
"Hästar står upp ca 92% av dess liv. Till skillnad från människans 23%."
"Man nyser i en hastighet av cirka 160km/tim."
"Det är omöjligt att titta och nysa samtidigt."

"Det är otroligt svårt att slicka på in egen armbåge. Lyckas du, är du riktigt unik."
"Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp på himlen."
"En gris-orgasm varar i 30 minuter."
"Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten."
"Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord."
"Saudiarabien har inga biografer."
"Den genomsnittliga 18-åringen har sett 26 000 mord på tv."
"Sengångaren sover bort 80% av sitt liv."
"En krokodil kan inte räcka ut tungan."
"Utan färgmedel är Coca Cola grönt."

Korkade amerikanska lagar:
Om du är ogift kvinna i Florida får du enligt lag givetvis inte hoppa fallskärm på söndagar.
I Balwin Park, Kalifornien, får du givetvis inte cykla i en swimmingpool.
Om du blir ertappad med att stjäla en tvål i Mohace County, Arizona så måste du tvätta dig med den tills den tar slut.
I San Fransisco förväntar man sig att det mesta är tillåtet men enligt lag får man faktiskt inte utöva oralsex.
Om du är i Devon, Connecticut, så håll ett öga på solnedgången för efter den får du inte gå baklänges.
Också älgar är man rädd om i Alaska så du får inte knuffa ut en älg ur ett flygplan i rörelse.
Lösmustascher får du inte bära i Alabama om det orsakar skratt i kyrkan.
Reser du till Blythe, Kalifornien, så kom ihåg att du inte får gå ut i cowboystövlar såvitt du inte äger minst 2 kor.
I Alabama finns det förstås mycket du inte fårt göra på en söndag och en lag säger att du inte får spela domino.
Klokt nog säger lagen i Indiana att du inte får bada på vintern.
Om du och ett gäng kompisar tänkte ha en träff i Oklahoma och ta med era hundar så ska du be borgmästaren om tillstånd om det är 3 eller flera hundar.
Åsnor finns det gott om i Arizona men du får inte låta dom sova i ett badkar.
Lagen i Arizona förbjuder inte dildos men det finns restriktioner, du får bara ha 2 stycken.
Enligt lag i Alaska får du gärna skjuta en björn med däremot inte väcka en björn för att fotografera den.
I Tucson, Arziona så får kvinnor givetvis inte bära byxor.
I Kalifornien får inget fordon framföras fortare än 60 miles/timmen om det saknar förare.
I Newcastle, Wyoming, är det förbjudet att ha sex i mataffärer.
I New York måste man ha ett särskilt tillstånd innan man hänger kläder på en tvättlina.
Det är enligt lag förbjudet för grisar att para sig på New Mexicos flygplats.
Det är förbjudet att fiska i pyjamas.
En man får inte avfyra en pistol då hans kvinnliga partner får en orgasm. Denna lag är verksam Connorsville, Wisconsin.
Det är förbjudet att ta med sig ett lejon på bio i Baltimore.
I Connecdicut får man inte gå på händerna över gatan.
I Greene är det olagligt att äta jordnötter och gå baklänges på trottoaren om en konsert pågår.
I Kalifornien finns det en lag som förbjuder en att gå ut och gå med en okopplad elefant.
Vilket liv jag har, va? Antagligen du med, om du nu har läst allt det här! Puss

Eftersom blogg.se inte vill...

Så får man köra på en gammal goding ur arkivet!
Blogg.se vill inte ladda upp bilder, för dig som inte förstår. Så jag har tagit den första bilden jag någonsin laddade upp på bloggen. Jag, mini, på gymnastiken! Puss

När det skvätter som mest

Fotad i Tha Rhodes - Av mig då, självfallet

Nästan alla har fotfobi, men jag.. lägger upp massa bilder på.. fötter?

Det känns som om det enda jag har lagt upp bilder på senaste tiden är på
Fötter..??? Känns superb!

Jag blev månadens bild!

Med denna bilden hos randomabilder.blogg.se
Fett coolt tycker jag. Just sayin. Eftersom jag aldrig vinner något eller liknande, så var det en liten överraskning! Nu bär det av mot Götet. Göteborg. En fett cool stad. (Nu har jag skrivit fett hela två gånger i detta inlägget, och där blev det tre, men jag ska sluta säga det nu.) Peace out!

Me and my pilotisar


RSS 2.0