Nina

Nu har det gått en vecka på SSC och jag hoppas att jag har det superbraaaa!!
Ska nog se till att uppdatera från min telefon också!! Så det blir lite liveupdates också, yay

Glassigt


Buddies

 

Lämnar Göteborg

Just nu sitter jag på ett tåg till Norrköping!
Ska nämligen jobba som ledare på Stadium Sports Camp innebandy! Så kommer vara borta i två veckor nu, men fear, bloggen kommer nog uppdateras ändå! Tror jag iallafall, ska tidsinställa inlägg osv. HÖRS

Hanna

Här är fina Hanna på bild!
Min personliga favorit är nog tredje bilden.. Dock är alla bilder svinsnygga på henne, förstår fortfarande inte hur mina vänner kan bli så sjukt bra på bild. Låg vaken idag natt för att kolla på livestream från ABC Family så jag kunde kolla på PLL, ååh asså vet inte om jag älskar det eller hatar det men måste fortsätta kolla för kan ju inte sluta?? Måste få reda på vem A är..

Hanna och Nina

Hanna och Nina på bild
Nu sitter jag här med Michael och vi ska kolla på Saw. Jag är rädd. Men det går väl bra ändå. Hoppas jag.
 

Spontant

Har hamnat i Skövde idag. Jag och en kompis tog en spontantripp hit. Älskar verkligen att vara spontan, så jävla kul! Detta ska jag göra många gånger wooo #yolo


Vrångö med klassen

Bilder från när jag och min klass var på Vrångö som Klassens Dag

Malin och Gabs

Idag (igår eftersom det är efter midnatt) så fyllde Gabs år!
Graaatttiiss till henne! Här är Gabs och Malin på bild iallafall. Förstår fortfarande inte hur alla mina vänner kan bli så himla bra på bild heeela tiden. Nu har iallafall Nina och Ida åkt hem (buhu) så ska spamma med bilder som vi språkresebuddz tagit tillsammans. FETT MED FETT!

Reunion!


Idag har kompisar från Halmstad kommit hit till Göteborg!
Eller de kom igår men vi har sovit över och nu är vi på väg till Alingsås för att träffa ännu fler människor från språkresan och gå på Adrian Lux. Fatta vad fett vi kommer ha det! Och så åker man tåg och haha älskar det! Mmmm


Malin

Här är fina Malin på bild!
OCH NU ÄR DET SOMMARLOOOVOVOVOVOVO! Fatta vad gött! Dock känns det inte som sommarlov än... Men det kommer väl! Och är så tagg på ledighet osvosvosv hela tiden! WIII inga läxor! Såååååå gött

Susanna

Här är från när jag fotade Susanna häromdagen!
Idag slutar jag skolan, lär komma massa foton från det sen! YAYYYYYYY

På vrångö

Var på vrångö med klassen idag, som klassens dag! Tydligen har alla alltid klassens dag överallt? Jag har aldrig haft det men det har alla andra. Haha kände mig så efter när jag inte ens visste vad det var? Äsch men kan väl iallafall säga att jag badade i havet! Jag var den enda tjejen, bäst är jag!


Allt rullar


Jag har faktiskt nyligen klippt ihop en vlogg!
Känns lite sådär konstigt, men det är så sjukt roligt att göra film och klippa film, så var tvungen att testa. Det behövs lite finjusteringar men den lär nog hamna här rätt snart! Idag är jag med klassen på vrångö och har det gött. Så kallad "Klassens Dag", och imorgon är det skolavslutning! Taggaaaa sommarloooovv!!

Gött poolhäng

Stack till Emmiz med la familia och hängde i poolen, gött när det är så här varmt!


Pannkakor

Vaknade men en pannkaks-känsla häromdagen
Så frågade mamma om pannkakor kanske var en bra idé? Hon sa ja självklart! Så jag gjorde pannkakor medan mamma handlade. Och sen kom ett ännu bättre förslag. Pannkakstårta. Jaaaa tänkte jag superglatt men nejnej, far min äter pannkakor med sirap på. Det blev ingen pannkakstårta, men pannkakor blev det iallafall!

Fotbollsturnering





I tisdags hade min skola fotbollsturnering
Först var tanken att jag inte skulle spela (skyllde på min stukade fot, men ville verkligen inte egentligen). Dock slutade det med att alla som skulle spela lämnade och gjorde annat så jag fick hoppa in liksom som nödperson, och det som hände var att jag gjorde två mål! Fatta grejen, att jag, som kvinna, på en skola där det går ca 1/10 kvinnor, så gör jag mål. Mot alla dessa killar. Herregud vilken lycka.

Ullared

I onsdags var jag ledig så jag och Michael stack till Ullared!
Varje gång jag har varit på Ullared så har jag ändå köpt rätt mycket saker. Men denna gången köpte jag inte alls mycket. Bara lite smått och gott och en fläkt. Fy vad underbart i dessa varma tider. Varje gång jag hittar på något så saknar jag min kamera så grovt mycket. Fick bli en mobilbild nu istället. Vi passerade Varberg också och det var superfint, ville bara fota allt men nejnej ingen kamera hade jag. 

Då var det klippt!

Älskar lockigt hår så grovt mycket
Hade jag kunnat locka mitt hår själv hade jag haft det varje dag, men det blir så otroligt fult när jag lockar det och samma när någon annan gör det. Den enda som kan locka mitt hår är min frisör och vill kunna gå till henne varje morgon så hon kan fixa mitt hår så är man perfekt i håret resten av dagen, åh så bra.

Fina vänner i fin sol


Blev så himla fotosugen så hörde av mig till mina buddz och vi stack och fotade!
Saknade kompisar i kvällssolen. Jag och bebbz tog med våra kameror och Susanna fick vara vår modell. Begav oss till sjön för en fin plats att fota på. Mina kompisar är bäst. Det är lite tufft ibland för de är så himla snygga så man blir så avundsjuk..... Puss

Sushi

Igår var jag och mamma och shoppade och på vägen hem köpte jag sushi!
Jag har alltid varit den som ba "Nej usch sushi" men för ett tag sen åt jag det igen och tycker om det mer och mer! Den som först sa att man måste äta sushi några gånger innan man gillar det har sååå rätt! Det är supergott!

Kollage över senaste veckorna


Palla pressa

Alla jag känner har i princip legat och pressat i solen de senaste dagarna
Jag är ju då lite annorlunda. Att ligga och sola är något av de tråkigaste som finns, men vill ju verkligen blir brun. Ingen bra kombo med andra ord. Så för att få dessa brubrända ben tog jag på min mina long lost inlines och begav mig ut på gatan. Men inte nog med det, tog även men kameran+stativ+självutlösare så jag kunde fota mig själv samtidigt som jag gjorde det. Dock blev bilderna urdåliga så bestämde mig för att inte lägga upp bilderna här. 

RSS 2.0