SM-Slutspelet

Vi gick vidare i SM!
Heja oss! Bara ett steg kvar sen är det Falun, och det är klart att vi ska till Falun för då blir vi det enda Pixbolaget i historien som har gått vidare dit tre år i rad. Heja på oss, tack :)

@ Hallen för att gå vidare i SM-kvalet

Vann första matchen med 4-2. Woopwoop!!!! Nästa match är mot Floda, vi ska fan vinna! See ya later!!


Moppe-väder? Nej, inte direkt

Gammal bild, men samma väder
Detta var vädret när jag åkte till skolan imorse. Kul moppeväder lixom, fast nä. Man blir ju ba blöt och det är halt och man kan ramla och allt. Så regn är väl inte att rekommendera att åka moppe i. Men som tur var så hade jag gympa första lektionen vilket innebar att mina kläder inte blev blöta eftersom jag åkte ner i gympakläderna. Yay me!

Favoriten på året

Gillar att fota på vägskyltar, varför vet jag inte alls men det är grymt kul haha. Speciellt när det blir en cool effekt i verkligheten, det blev tyvärr inte det här, men äsch, livet rullar på ändå. Having some problems? Jag lovar, det löser sig.

Favoriten på året dåå...
Eller...?? Ska till tandläkaren imorgon. Och det är så jobbigt för det kommer så olägligt! De flesta "smarta" ungar vill ju gå till tandläkaren för att missa skolan. Men såklart så har jag pedagogisk eftermiddag (vilket innebär att vi slutar 12), och jag har tandläkartid klockan 13.30. Kuuuuuul! Men det är bara att gilla läget. Och jag gillar definitivt att läxfriheten fortsäter. Dock kommer nog snart stormen med dömycket, men jaja. Jag njuter så länge det varar!

Vinst med 7-2 + donken. Livet leker!

Yo fellahs!
Idag har jag spelat match. Vi vann med 7-2! Woopwoop livet leker asså. Fortfarande inga läxor heller så det är ju lixom massa plus hela tiden! Åt även på donken efteråt (tre plus hittills). Mummaaa! McFeast är den godaste hamburgaren (och även cheeseburgare utan gurka!). Den där krämiga såsen är så mums asså! Imorgon börjar jag 10 (ett till +), för att vi har schemavbrytande, och ska jobba på projektet (två till +). Behöver inte träna ikväll heller!! Ännu ett plus. Såå sammanlagt: 7 PLUS! Nu ska jag duscha. Bilden tog jag under bildtimman. Gillar den på något konstigt sätt. Aja, see yaa!

Bokeh

Jag har fastnat för denna låten! Klicka här för spotify och här för en supersöt cover youtube!

Ibland går det inte som man vill

Nu är jag på väg till en domarmatch!
Blev förfrågad för att en annan domare inte kunde döma, så nu ska jag döma istället. Jag sa ja för jag tänkte att jag har väl inget annat att göra? Men sen kommer jag på att juste! Jag tänkte ju gå på öppet hus på en skola. Aja det blir väl inget med det. Livet är tufft, men det löser sig. Framtiden får vänta!

It gets better

Nu ska la blogging bli la bättre!
Har fotat och faktiskt öppnat photoshop! Yay me! Dock kan jag bara använda photoshop typ 3 gånger till, men det är det typ värt. Måste ju använda det någon gång right? Bilden fotade jag när jag hade en liten promenix på min bildlektion, där jag fotar dåå. Dock vet jag inte om jag typ ska välja exakt tema eller något på vad jag ska fota, men vi får la se hur det blir! I värsta fall får jag bara ta några gamla bilder jag fotat och lägga in de på en redovisning och hux flux så har jag en kanonbra redovisning, typ. Har precis duschat, kommit hem från distriktslagsträningen (väldans långt ord att skriva må jag säga). Nu tycker tydligen tränaren att jag borde spela forward, och jag som var back innan. Du som läser detta är antagligen inte innebandyintresserad, och förstår inte så mycket men låt mig säga såhär: Back är försvarare (det fattade du nog redan) och forward är anfallare. Ah, det var väl allt som kom ner i text just nu. Puss


Min käre storkusin

Yoyoyo fellahs!
Sitter just nu och chillar på livet. Har nämligen inga som helst läxor. Njuter lite sådär. Hade dock musikprov igår och en engelskaskrivning idag, men nu är jag fri! Om du nu bryr dig, så har jag gjort absolut ingenting idag. Eller jo visst, i skolan var jag, och jag har suttit framför datorn, jag har tankat, handlat osv. Men ah, det är lixom rätt onödig fakta enligt mig, och säkert dig med. Men jag är väldigt sugen på is just nu. Ska nog gå och och sno lite från frysen. Och bilderna från mitt bildprojekt kommer nog komma upp inom två månader hihi. Puss


True story


11/11-11

Random bild från arkivet
Nedrans vad många ettor det blev idag. Den 11 i 11 år 11. Hmmm sen var ju klockan 11.11.11 tidigare idag. Men jag MISSADE DET. Åååh jag blev så jävla pissed för jag hade ställt ett alarm, men som VANLIGT så funkar inte mitt alarm på min älskade xperia (notera ironin) x10. Så när jag tittade på klockan så var klockan 11.13!! Jag hade lust att skrika högt verkligen, har av någon underlig anledning sett fram emot den här dagen i typ ett år. Anmälde mig till evenemanget på facebook för typ ett år sedan så ah det låter la rätt troligt. Har precis kommit hem från beckiz place. Vi hade det fett med mysigt å så vidare. Nu ska jag sova för jag ska upp på öppet hus imorgon @ IT-gymnasiet. Wish me luck. Puss

Vinn iPhone 4S hos Dennism, igen!

Untitled-2i

”Var med och tävla om nya iPhone 4S hos generösa http://www.dennism.se!”.


Ska du söka till gymnasiet?

Gymnasievalet närmar sig och det finns väääldigt många som inte har någon aning om vad de vill söka till! Mängder av saker kommer att påverka ditt gymnasieval. Till exempel:

• Mamma och pappa
• Syskon
• Släkten
• Kompisar

Listan borde inte alls se ut sådär den borde göras enkel och skall bara innehålla en punkt. Vi gör om den; det som ska påverka ditt gymnasieval är:

• Du själv

Alltså, du är den enda som vet vad du vill göra. Vill dina föräldrar att du ska gå natur för att du har mycket valmöjligheter sen? Skit i dom. Även om du har MVG i alla ämnen, så är det okej att gå bygg eller något annat. Du känner bäst själv vart du vill gå. Ingen annan kan bestämma vad du vill göra med ditt liv, för du, det är ju ditt liv? Meningen med gymnasiet skulle jag säga är att fortsätta studera och att ha roligt. För lyssna på det här:

Rolig skolgång - Studierna blir roliga
Studierna blir roliga - Bry sig
Bry sig - Bra betyg
Bra betyg - Bra jobb
Bra jobb - Bra lön
Bra lön - Mycket pengar
Mycket pengar - No worries
No worries - Grymt liv

Tråkig skolgång - Studierna blir tråkiga
Studierna blir tråkiga - Sluta bry sig
Sluta bry sig - Dåliga betyg
Dåliga betyg - Inget jobb
Inget jobb - Ingen lön
Ingen lön - Inga pengar
Inga pengar - Fattig
Fattig - Svält
Svält - Död

Vill du dö? Nej, jag trodde väl det! Såååå, välj en linje som du bryr dig om!

RSS 2.0