Vad har jag gjort??


Denna rubriken lät sjukt dramatiskt men menar det inte så!
FÖR jag har färgat mitt hår!!! Så det ser alltså inte ut som på bilderna ovan. Är numera brunett med en stänk av typ rött?? Kastanj hette färgen iallafall. Fick en impuls när jag satt på bussen hem från skolan i torsdags och tänkte "vill färga mitt hår". Så hoppade av i centrum, köpte hårfärg och gick hem för att färga håret. Voila liksom, fast inga bilder finns på det än så det kommer väl senare någon gång, kanske. Pussisar
 

Arkivet

Sitter och bläddrar igenom mitt arkiv och gissa vad? 
Hittar massa oupplagda bilder så det lär bli lite sådant framöver också! Här är Alva när vi fotade vid havet innan skolavslutningen i juni.

Imorgon är jag där igen

För imorgon börjar skolan igen
Då kommer jag börja gå upp tidigt, ta tidiga bussar, försova mig, äta frukost på bussen, springa upp för tusen trappor, svettas i klassrummen, äta kyckling och pasta som är det enda som serveras i bamba, klaga på alla trappsteg, slappa, plugga, fota, alltid vara en minut sen till bussen och behöva vänta tjugo på nästa, skratta sönder, spana lamm och framför allt: Ha sjuukt kul även om skolan är tråkig! Optimisten numero uno

Pannkakstisdag

Idag myser jag med denna fina flickan
Vi har gjort pannkakor med massa olika tillbehör och mmmmm det var gott. Nu ska vi fota, ciao
 

Ängelholm Outdoor


Förra helgen spelade jag cup i Ängelholm!
Tanken var att det skulle vara utomhus, det är Ängelholm Outdoor, men eftersom det regnade fick vi spela inomhus för det mest. Och jag tog såklart med kameran och klickade lite foton!

Sommarlovets sista dagar

Nu börjar sommarlovet lida mot sitt slut
Och jag sitter här hemma och chillar första gången på ca tre veckor. Har nämligen nu i tre veckors tid jobbat på ett lager 8-17 varje dag (förutom fredagar då slutade jag 15 yay). I fredags slutade jag och fyra andra så vi tog med oss fika och det blev värsta dunderfikan, bästa fikan som någonsin varit på jobbet. Jag bakade kladdkakor och det var minst sagt uppskattat! Skolan börjar på torsdag så ska njuta av mina sista dagar medan nästan alla mina kompisar börjar skolan på måndag, den skadegläden!!

Aug. 03, 2013


RSS 2.0