Förrätt

Gjorde trerätters med familjen i fredags
Och jag fick göra förrätt, och det blev som bilden visar. Blev ett fint litet hjärta också som den kärleksfulle dottern jag är. Nu är det sista veckan innan höstlovet vilket betyder plugg, plugg och LEDIG woop. Flera prov och flera inlämningar pga "Ni ska väl inte behöva plugga på lovet". Nej men sprid ut det lite så slipper vi plugga ALLT innan lovet. 
 

Studiedag


Idag har jag haft studiedag!!
Skönaste dagarna någonsin. Har bara sovit och kollat på TV/serier. Att äntligen få sova ut och bara chilla hela dagen. Underbart må jag säga!!!!

Svartvit arkitektur

Vi hade som fotoläxa för typ två veckor sedan att fota svartvit arkitektur
Här är två av mina bilder, vi skulle ha fem. Jag lägger upp resten någon annan gång. En av bilderna blev jag jättenöjd med, men den hamnar i ett eget inlägg för den är vertikal och det ser fett udda ut när det ligger vertikala och horisontella bilder i samma inlägg på min blogg. Men nu ska jag fixa min design också så att det blir nytt och freshyy! Så det kan se lite konstigt ut, så nu är ni förvarnade

Sista minuten plugg

Jag kan vara den mest långsamma människan när det gäller att ta tag i plugg
Jag menar, vem orkar göra någonting som är tråkigt? Ett av mina motton i livet är ju typ "Gör det inte om det inte är roligt". Det gäller min historia kan jag säga. Jag tycker verkligen inte om historia, vilket gör att jag inte pluggar historia. Och det är najs!!!
 

Ny hårfärg

Här är jag:)))))
Hade så tråkigt härom dagen så fotade självporträtt. Resultatet är ovan. Och här syns min nya hårfärg också! Känns såå mycket bättre woop

RSS 2.0