Evelina

Här är söta Evelina på bild!
Bilder från början av sommarlovet, hade nästan glömt bort dem. Har fler därifrån så fler lär ju komma iallafall. Imorgon börjar jag jobba. Är superdupermegaübernervös. Vet inte vart jag ska gå, vad jag ska ha på mig, hur jag ska bete mig, vad jag ska göra, hur jag ska göra det???? Så mycket frågor, så lite sömn. 
 

Poserar på en traktor


Heaven23

Här är min efterrätt från när jag och familjen var på Heaven23. Förlåt för att jag inte bloggat ordentligt men har varit mycket bortrest så har inte fotat riktigt!


Roadtrip till Norrköping


Hanna igen

Här är fina Hanna på bild igen!
Just nu sitter jag och taggar på att åka tillbaka till Norrköping för att gå på avslutningsfest med alla innebandyledare från SSC. Efter det beger jag mig vidare till Södertälje och Stockholm och ska bland annat gå på Grönan!! Längtar till lustiga huset, fetaste stället ju! Pusss allihopaaaa
 

Solnedgång

Det var så sjukt fint ljus häromdagen så jag fotade lite!
Dock ville inte någon av mina vänner vara modell så fick fota min omgivning lite istället. Alla var antingen bortresta, osminkade, jobbade eller tränade. Otajmat säger jag bara. Knäppte dock några helt okej bilder utan modell ändå, såååå det blev ju bra till slut!!
 

Brollan fyller 20


Hur bra är inte svensk sommar?


Vid havet


Stadium Sports Camp

Saknar Sports Camp just nu...
Saknar alla ledare, alla barn, alla skratt, allt. Det var så skönt att åka iväg i två veckor. Träffa nya människor är något av det bästa jag vet egentligen. Nu är jag hemma och har inte alls lika kul. Längtar redan tills nästa år (om jag nu kommer in igen) och till avslutningsfesten osv. Sitter och inväntar att solen ska gå ner lite mer så jag kan få ett perfekt ljus att fota i. Kan det inte gå liiite snabbare bara???
 

Hemmaaaaa

Är alltså hemma från Norrköping!
Har haft fetaste veckorna. Har verkligen varit svinroligt! Första veckans grupp var bäst (förlåt v2) (pga de lyssnade bättre, dock var v2 helt azum), men andra veckans ledarpar var bäst (förlåt v1). Saknar redan alla ledare och planerar verkligen att åka tillbaka nästa år om jag får! Sov ca 16 timmar dygnet efter jag hade kommit hem, det behövde jag när jag endast sovit i snitt ca 4 timmar per natt. Fett gött

Varför gör jag ens det här...?

 

Expedition Sports Camp


Fina vänner

Evelina, Hanna och Susanna

RSS 2.0