Waitomo och Hobbiton

 

Nästa stopp på turen blev Waitomo vilket är känt för sina Glowworm Caves samt black water rafting. Det hänger alltså självlysande maskar i taket av grottan. Jag, Emma och vår brittiske vän Amy bokade in en vandringstur i grottan som avslutades med en båttur. Tyvärr fick vi inte ta med kamera/fotografera där inne så vi har inga bilder. Waitomo var ganska litet och det fanns inte så mycket att göra förutom att hänga i grottorna. På kvällen var vi väldigt trötta så det blev till att laga middag och sedan gå och lägga oss.
 
Dagen därpå bjöd på en tur till Hobbiton, vilket är där Hobbit-filmerna samt Sagan om ringen spelats in. Det var väldigt häftigt att se allt och höra alla olika trick om hur de filmade. Till exempel så sitter Frodo tre meter bakom Gandalf när de rider in i staden i den första filmen för att han ska se mindre ut. Själv har man ju inte sett alla filmer (shame on me) men Emma var i total extas. hon sprang omkring och det gick inte att få bort leendet från hennes ansikte. 
 
Hobbiton-turen avslutades i The Green Dragon vilket är baren från filmen. Där fick vi varsin gratis dricka. Vi chillade där ett tag medan Emma sprang runt och tog massa bilder, och sedan hoppade alla på bussen. Eller, inte alla. Efter att ha åkt i ca 5 minuter stannar bussen och busschauffören säger att vi har lämnat någon på Hobbiton. En kille som heter Lucas gick på toaletten och när han kom ut hade alla åkt. Vi fick oss ett litet skratt, inväntade Lucas som fick skjutits av vår guide Ethan, och fortsatte vår tripp till nästa stopp vilket var Rotorua.

Kommentarer
Postat av: Rebecka Skoog

OMG DU SER ATT HA DET AMAZING!!! SAKNAR DIG MUCHO BABE!!!! Men ah verkar inte gå någon nöd på dig <3 loveuuu

2016-03-04 @ 10:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0